”Jeg bruger resilience-filosofien nu og har faktisk gjort det siden i min ledelse”

Kim Hansen, Managing Director i Interket. Kim Hansen deltog på Resilient Leadership på Saïd Business School, Oxford University, marts 2018.

”Jeg har for nyligt skiftet job, og her bruger jeg resilience-filosofien som en del af planen. Jeg kigger på organisationen ud fra to delelementer: Effektivitet og robusthed. Hvordan kan jeg sikre, at organisationen er robust i alle led? Jeg spørger mig selv, hvor jeg skal sætte ind for at gøre den mere robust, og hvor meget der skal til for at slå os ud af kurs.

Teorierne og stoffet på Resilient Leadership er tungt og en smule svært tilgængeligt, da underviserne er professorer, og niveauet højt, men forløbet sætter begreb og vinkler på resilience-filosofien. Man kigger blandt andet på effektivitet og holdning til filosofien, og det er bestemt en gevinst at blive mere bevidst om at arbejde med resilience som begreb i ens ledelse.

Jeg bruger resilience-filosofien nu og har faktisk gjort det siden i min ledelse. Når jeg arbejder opsætter jeg en model for mig selv, hvor jeg blandt andet er opmærksom på virksomhedens robusthed og effektivitet."

 

Læs mere om Resilient Leadership her.

Behov for råd og sparring?

Henrik Hvolbøll Eriksen
Senior Relations Manager
T: +45 2565 9000
E: her@cfl.dk

Henrik Graungaard
Områdechef, vest
T: +45 5154 4126
E: hgr@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Seneste artikler om ledelse

3 veje til at styrke den mentale sundhed

Efter en lang hjemsendelsesperiode er de fleste medarbejdere tilbage på de fysiske arbejdspladser. Det kræver en særlig indsats af dig som leder. Især over for de mest sårbare grupper.

Her er 5 læringer af coronakrisen

Du kan godt glemme femårige strategiplaner, og så bør du vente med at opsige alle lejemål for at sende medarbejderne på permanent hjemmearbejde. Vi har samlet erfaringerne fra CfLs toplederstafet i en Maggi-terning.

Ledelse er nøglen til mental sundhed

90 procent mener, at deres arbejdsplads har håndteret coronakrisen godt, viser omfattende undersøgelse af medarbejdernes mentale sundhed under krisen. Her kan du læse højdepunkterne. Og der er flere overraskelser.