”Jeg bruger resilience-filosofien nu og har faktisk gjort det siden i min ledelse”

Kim Hansen, Managing Director i Interket. Kim Hansen deltog på Resilient Leadership på Saïd Business School, Oxford University, marts 2018.

”Jeg har for nyligt skiftet job, og her bruger jeg resilience-filosofien som en del af planen. Jeg kigger på organisationen ud fra to delelementer: Effektivitet og robusthed. Hvordan kan jeg sikre, at organisationen er robust i alle led? Jeg spørger mig selv, hvor jeg skal sætte ind for at gøre den mere robust, og hvor meget der skal til for at slå os ud af kurs.

Teorierne og stoffet på Resilient Leadership er tungt og en smule svært tilgængeligt, da underviserne er professorer, og niveauet højt, men forløbet sætter begreb og vinkler på resilience-filosofien. Man kigger blandt andet på effektivitet og holdning til filosofien, og det er bestemt en gevinst at blive mere bevidst om at arbejde med resilience som begreb i ens ledelse.

Jeg bruger resilience-filosofien nu og har faktisk gjort det siden i min ledelse. Når jeg arbejder opsætter jeg en model for mig selv, hvor jeg blandt andet er opmærksom på virksomhedens robusthed og effektivitet."

 

Læs mere om Resilient Leadership her.

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.

Behov for råd og sparring?

Henrik Hvolbøll Eriksen
Senior Relations Manager
T: +45 2565 9000
E: her@cfl.dk

Cristian Willum
Senior Relations Manager
T: +45 51 54 41 04
E: cwg@cfl.dk

René Daugaard Thiel
Senior Relations Manager
T: +45 2062 6241
E: rth@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Seneste artikler om ledelse

Skræddersyet lederudvikling i Carl Christensen

Handels- og industrivirksomheden vokser – og med væksten følger behovet for at styrke ledelseskvaliteten. CfL har i samarbejde med virksomheden designet og gennemført en intern uddannelse for mellemledere.