Diagnosticer dig frem til det rette udviklingsniveau

Rekruttering af nye medarbejdere til funktionærstillinger kan være en kompleks og ressourcekrævende proces.

Derfor er det vigtigt, at din virksomhed er godt klædt på til en målrettet rekrutteringsplan, hvor I ender med den rette person til jobbet i første forsøg.

Et solidt udgangspunkt for en kvalificeret vurdering af kandidaterne er en personlighedstest som Bidrag til Bedømmelse. Denne dybdegående test giver et nuanceret billede af de væsentlige egenskaber hos kandidaterne og egner sig derfor godt til rekruttering af funktionærer med mere komplekse opgaver. 

Et godt supplement til Bidrag til Bedømmelse er værktøjet Omtankeprøven, der hjælper dig med at afdække kandidaternes kompetencer og ikke mindst potentialer. Sammen med et kort interview kan Omtankeprøven være med til at målrette rekrutteringsprocessen og tidligt i forløbet indskrænke feltet af egnede kandidater. Derved sikrer du, at hverken din virksomhed eller uegnede kandidater spilder tiden.

Samtidig kan Decision Dynamics Karrieremodel være med til at afklare, hvad den enkelte kandidat har af ønsker for sin fremtidige karriere – og om virksomheden kan matche de ambitioner. Dermed kan I forebygge fejlrekruttering ved at adressere potentielle udfordringer tidligt i rekrutteringsprocessen.

Kombinationen af forskellige værktøjer sikrer ikke alene, at I finder den bedst egnede kandidat nu og her. Resultaterne af prøverne giver samtidig input til opmærksomhedspunkter, der kan bruges i medarbejderens fremtidige udvikling. Det hjælper jeres nye kollega godt på vej mod succes og kan være startskuddet til et målrettet karriereforløb i virksomheden.

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.

Har du spørgsmål?

 

Annette Elgaard Bøttger
Chefrådgiver

T: +45 2098 3908
M: aeh@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Seneste artikler om rekruttering

Guide til DISC-modellen og de 4 DISC-profiler

DISC-modellen er en ramme til at forstå, hvordan mennesker har tendens til at tænke, føle og opføre sig. Den kan bruges til at hjælpe dig med at opbygge bedre relationer, kommunikere mere effektivt samt motivere og forstå andre.

Test og profil: Hvad er forskellen?

Den korte forklaring er, at tests anvendes ved udvælgelse af kandidater, mens profil anvendes til udvikling. Rigtigt mange roder rundt i begreberne, så læs videre og bliv klogere, når Mette Babitzkow Boje, chef for testværktøjer, udlægger teksten.