Her finder du artikler om alt det, du kan opleve i CfL-Community

Læs artikler, cases og interviews med inspiration og ny viden. 

Som medlem af CfL har du og dine lederkolleger fri adgang til alle CfL-Community's arrangementer, der hvert år danner rammen for at diskutere nye ledelsesmæssige udfordringer.

Cases og best practice er bærende elementer på arrangementerne, og det har vi omsat til en række artikler, som du kan læse her. I artiklerne møder du også CfLs rådgivere og andre eksperter, der deler ud af deres viden. 

CfL-Undersøgelser

CfL-Undersøgelserne tager afsæt i aktuelle temaer, og de varierer fra år til år. Et eksempler er mental sundhed, hvor CfL i samarbejde med Human Engage har stået i spidsen for en omfattende kortlægning af trivsel og mental sundhed på de danske arbejdspladser. 

Andre undersøgelser hviler på et mindre datagrundlag, men de giver alligevel en klar indikation af, hvordan danske ledere tænker og agerer. 

Du finder artikler med afsæt i CfL-Community's arrangementer og undersøgelser nedenfor. 

Læs artikler, cases, interviews og undersøgelser

Ledergrupper skal i arbejdstøjet

Ny undersøgelse fra CfL dokumenter, at der ligger et stort uudnyttet potentiale i de danske ledergrupper. Læs områdechef Henrik Graungaards udlægning og download rapport med resultater.

Sådan arbejder du med kriseledelse

Inden vi begynder at opfinde kriseledelse som en hel ny disciplin, er det værd at huske på, at usikkerhed og evnen til at tilpasse os, minder meget om det, vi arbejder med til dagligt. Læs, hvordan vi ruster os til næste krise.

Lær kriseledelse af en kommunal topchef

Har krisen forandret dit syn på organisering og topstyring? Og hvordan vil du sikre din organisation fremadrettet? Få et bud fra Eik Møller, kommunaldirektør i Ballerup Kommune.

Rejsen mod den agile organisation

Er din organisation altid parat til hurtigt og fleksibelt at handle på nye muligheder og udfordringer? Lær, hvordan man arbejder med strategi, struktur, ledelse og processer i den agile organisation.

Ledelse mod magtmisbrug og sexchikane

Se at få luftet ud. Brug det vindue, der nu er åbent, til at vise handlekraft – også selv om det vil koste ellers dygtige ledere jobbet. Sådan lyder en af fem anbefalinger fra CfLs direktør i kampen mod sexchikane.

3 veje til at styrke den mentale sundhed

Efter en lang hjemsendelsesperiode er de fleste medarbejdere tilbage på de fysiske arbejdspladser. Det kræver en særlig indsats af dig som leder. Især over for de mest sårbare grupper.

Ledelse er nøglen til mental sundhed

90 procent mener, at deres arbejdsplads har håndteret coronakrisen godt, viser omfattende undersøgelse af medarbejdernes mentale sundhed under krisen. Her kan du læse højdepunkterne. Og der er flere overraskelser.

CfL-Undersøgelse 2018 - Forandringsledelse

Vaner er svære at ændre, men hvordan kan vi udnytte, at vi netop er vanedyr til at skabe positive forandringer? På seneste CfL-Klubhusmøde blev der både talt om adfærdspsykologi, resultaterne af seneste CfL-Undersøgelse.

Den dag stressen væltede chefen omkuld

Myten om den stærke og effektive leder gør det vanskeligt for lederen selv at håndtere stress. Carlo Bendtsen, filialchef i Semler, har lært lektien. Til glæde for ham selv og hans 85 ansatte.

Er talentarbejdet talentløst?

Hvordan skal en ledelse håndtere talenter, og giver det mening at have deciderede programmer for talentudvikling? CfL tog fat i ledelse af talenter.

Tro, håb og mod

Magt og kontrol er blevet erstattet af tillid hos Europas Bedste Offentlige Arbejdsplads, der var case på CfL-Klubhusmøde om forandringsledelse.

Fra “Fix The Women” til bias

Anja Monrad, topchef for Dell i Central og Østeuropa, deltog på CfL-Klubhusmødet om diversitet i ledelse. Her er hendes udlægning af diversitetsdebatten gennem årene.

3 anbefalinger til bedre eksekvering

Vær bevidst om beslutningsgrundlaget, skab større gennemsigtighed og invester i de rigtige værktøjer. Her er tre trin til effektiv eksekvering.

Ingen dør af en slåfejl

Forskning og fejl lyder som en giftig cocktail, men ikke i Novo Nordisk. Læs, hvordan Mette Nørr Gantzhorn og hendes HR-team har brugt adfærdsdesign til at lette de interne processer i en ekspertkultur.

Har du spørgsmål?

 

Pia Fuglsang Bach
Community chef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Download medlemsliste Se hvem der er medlem af CfLs community klik her
Hent vores brochure om CfLs Community I brochuren kan du læse om alle medlemsfordelene, og hvordan din organisation bliver medlem. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Klik her