Kurser i innovation og digitalisering

I en verden, der konstant ændrer sig og bliver mere digital, er det afgørende for ledere og HR at holde trit med disse ændringer. Vores kurser er designet til at hjælpe dig med at forbedre dine kompetencer, opnå nye perspektiver og give dig konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med at lede din organisation gennem den digitale transformation.

Oversigt over vores kurser i innovation og digitalisering

Ledere uden personaleansvar

Out of the box thinking

Kreativitet mellem kaos og kontrol – slip kontrollen på intelligente måder, og få meget mere igen

DKK 13.900,- ekskl. moms / 15.500,- ekskl. moms

8. april 2024

3 dage

København

Ledere med nogen erfaring

Digital transformation – fra data til drift

Få nye perspektiver på digital transformation og konkrete værktøjer til digitalisering, dataficering, product discovery, agile processer og service adoption

DKK 22.500,- ekskl. moms / 26.200,- ekskl. moms

29. maj 2024

4 dage

København

Husk, at ved at tage et kursus i innovation og digitalisering, investerer du ikke kun i dine egne kompetencer, men også i fremtiden for din organisation. Med de rette værktøjer og viden kan du lede din organisation mod en mere innovativ og digital fremtid.

Kurset Out of the box thinking vil hjælpe dig med at frigøre kreativiteten og slippe kontrollen på intelligente måder​​.

For de mere erfarne ledere, kan vores kursus 'Digital transformation – fra data til drift' være et godt match. Dette kursus giver nye perspektiver på digital transformation samt konkrete værktøjer til digitalisering, dataficering, product discovery, agile processer og service adoption​​.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Bliv endnu bedre til det du gør…. Hent vores kursuskatalog til ledere og HR for 2023. Download her