Bliv udfordret med

Netværk for direktører

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværkenes formål er at bringe ledere sammen på direktørniveau, hvor de kan bruge hinandens viden til at udfordre og inspirere hinanden via cases og dermed flytte sig mentalt og ledelsesmæssigt. Samtidig er det dog i afslappede rammer med plads til humor.

Vi arbejder primært med egne (herunder personlige) cases, og vi ser på dem dels ud fra et ledelsesmæssigt og dels ud fra et samfundsøkonomisk/-fagligt perspektiv.

Temaer

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer, men arbejder også med trends og teorier samt personlig lederstil og udvikling.

Eksempler på temaer:

  • Agile og nye organisationsformer - hvordan gør man?
  • Ledelse af bæredygtighed set fra direktørens stol
  • Egen bestyrelseskarriere. Er det nu eller senere?
  • Ledelse af generationer
  • Fra kriseledelse til strategisk tænker
  • Det værdiskabende bestyrelsessamarbejde er også direktørens ansvar
  • Forretningsudvikling er meget mere end digitalisering og omvendt
  • Udvikling af ledergruppen er direktørens ansvar – selv om det er både svært og dilemmafyldt
  • Hvilke krav stiller Medarbejdere anno 2023 til nutidens ledelse?
  • Diversitet og inklusion er det nye sort – deling af initiativer og resultater.

Mødetyper

4 årlige møder

Møderne kan være heldagsmøder eller døgnmøder

Invitation til CfLs toplederarrangementer

Afholdelsessted

Møderne afholdes hos CfL, deltagernes egne virksomheder eller på danske konferencesteder.

Hvad koster det?

Prisen er fra kr. 24.500 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og fra kr. 28.850 ekskl. moms pr. år for andre.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværkene. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Deltagerne er adm. direktører for mindre (40 – 50 ansatte) eller mellemstore virksomheder eller direktører for større virksomheder. Netværkene er sammensat, så deltagerkredsen dækker samfundet meget bredt, hvilket samtidig giver et eminent forum til at få sparring til det strategiske beredskab.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Vi har forskellige netværksgrupper for direktører. Mødestrukturen i de enkelte grupper varierer og derfor varierer prisen også.

Priserne er fra 28.850 kr. til 30.150 kr. pr. år (24.500 kr. til 25.600 kr. for CfL-medlemmer). Alle priser er ekskl. moms.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Gruppe 1: 3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 17.00-17.00)

Gruppe 2: 1 heldagsmøde (kl. 9.00-16.00) + 3 døgnmøder (kl. 17.00-16.00)

Gruppe 3: 3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 14.00-14.00)

Det er både berigende og interessant at være en del af CfL’s Direktørnetværk. I et fortroligt rum i gode rammer får vi vendt fælles udfordringer, og vi får indsigt i hinandens måder at være leder på. Jeg synes, at deltagerne og facilitator skaber et inspirerende fællesskab, som giver mig personlig og professionel værdi.


Birgitte Wederking, Director, Greater Copenhagen EU Office

Mød netværksleder: Anja Neiiendam

Anja har det forretningsmæssige ansvar for CfL Netværk og sidder i CfLs ledergruppe. Hun har kompetencer inden for faglig og personlig udvikling af ledere samt etablering og facilitering af ledelsesnetværk.

Derudover har Anja fokus på undervisning og træning i ledelses- og organisationsudvikling, forandringsledelse, ledelseskommunikation, ledelsesteamudvikling – herunder en klar forankring til forretningsudvikling og –forståelse.

Læs mere om Anjas baggrund her

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Som leder i et direktørlag kan det let blive ensomt i forhold til sparring, ideer og strategisk udvikling — eller når der er modstand, og de svære beslutninger skal træffes. Som deltager i et af CfLs direktørnetværk, får man muligheden for at høre om andres situation, lære af deres fejl og gode oplevelser og komme med input. Det er uanset, om man er leder i en stor, lille, privat eller offentlige virksomhed. Vidensdeling og sparring om ledelsesværktøjer og -redskaber er essentielt for, at man kan udvikle sig selv og sin organisation. Det giver ledernetværk mulighed for.


Preben Buchholtz Hansen, underdirektør, Skattestyrelsen, Erhverv

Hør mere om netværket

Er du interesseret i at deltage i netværket, har du spørgsmål om netværket, eller ønsker du at høre mere om gruppens medlemmer? Skriv til mig i formularen nedenfor, eller kontakt mig via mail eller telefon.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik