Teamkompasset®

Et team udgøres ikke blot af mennesker, som arbejder i samme afdeling - der skal mere til! Det første du derfor skal undersøge er, om dit team rent faktisk er et team – eller bare en gruppe? Og hvad er forskellen?

For at arbejde med Teamkompasset® skal dit team være afhængige af hinanden. Der skal være et arbejdsflow, hvor medlemmerne i teamet overtager fra hinanden og/eller er en del af hinandens arbejde. 

Med Teamkompasset® tager du viden om typerne fra JTI et skridt videre og kobler teammedlemmers præferencer til de specifikke opgaver, der skal løses i teamet. Med dette værktøj kan vi, på et praktisk og konkret niveau, drøfte hvilke opgaver, som skal løses, hvem der gør det, og om det er de rigtige, der udfører dem. 

En overbygning til JTI

Teamkompasset® er en overbygning til Jungiansk Typeindeks (JTI), og betyder at du kan arbejde videre med dine teams, når du har klarlagt deres typekoder og fordelinger i teamet. Teamkompasset® kobler præferencerne til de konkrete opgaver, der ligger i et team, samt det opgaveflow, der findes: 

 1. Opstart
 2. Idégenerering og analyse
 3. Planlægning og gennemførelse
 4. Kvalitetssikring
 5. Evaluering

Brug Teamkompasset® når du ønsker at optimere arbejdet, og når du skal vælge de rette medarbejdere til en given opgave.

Brug det også som udgangspunkt for en detaljeret og konkret samtale om, hvordan opgaver skal løses i hverdagen.

Nødvendige opgaver vs. motiverende opgaver

Vi rekrutterer med udgangspunkt i medarbejdernes kompetencer, men det betyder ikke nødvendigvis, at de vil trives i jobbet. Selvom man er dygtig til noget, betyder det ikke nødvendigvis, at man finder opgaverne motiverende eller tilfredsstillende. Derfor er det vigtigt at finde en balance mellem nødvendige opgaver og de opgaver, der driver medarbejderne.

Med Teamkompasset® kan du som leder kortlægge teamets styrker og udviklingsområder samt identificere, hvilke elementer af arbejdsprocessen der er velrepræsenteret, og hvilke der ikke er. Det gør det muligt at matche teamets opgaver med medarbejdernes præferencer og sikre, at de får opgaver, der passer til deres motivation og styrker.

Med Teamkompasset® får du indsigten, sproget og processerne til at tage de nødvendige skridt for at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og yder deres bedste.

De otte teamroller i Teamkompasset®

 1. Informator
 2. Nytænker
 3. Formidler
 4. Analytiker
 5. Organisator
 6. Gennemfører
 7. Kvalitetssikrer
 8. Samspilsforvalter

Læs mere om de otte teamroller i brochuren, som du kan downloade nedenfor.

Download brochure om Teamkompasset® Hent brochure »

Gratis og ubebrænset support og sparring

Teamkompasset® er en overbygning til JTI

JTI-typekoderne giver hver teammedlem tre teamroller, som knytter sig til Teamkompasset®

Rapporten til konsulenten/teamlederen giver indblik i teamets fordeling i Teamkompasset®

Profil/rapport findes på seks sprog

Kom i gang med Teamkompasset®

For at komme i gang med at benytte Teamkompasset® i din egen organisation, koster det ikke andet en en certificering i værktøjet.

Certificeringen koster kr. 6.100,- (ex. moms) for medlemmer og kr. 7.200,- (ex. moms) for ikke-medlemmer. Derudover betales der materialer for hver test der gennemføres. Disse priser afhænger af forbrug. Kontakt os på cwg@cfl.dk for at høre mere.

Du behøver ikke en certificering for at benytte Teamkompasset® i egen organisation. Vores erfarne konsulenter hjælper gerne med test og tilbagemelding på konkrete opgaver. Læs mere her.

Book en demo

Oplev Teamkompasset® med en skræddersyet demovisning af værktøjet. Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Brug os til en konkret opgave

Står du med en konkret opgave, så hjælper vi dig gerne i mål. Send os dine oplysninger, så hører du fra os.

Bliv certificeret

Tag en certificering i Teamkompasset® og få kompetencerne til at bruge værktøjet i dagligdagen.

”Den dialog og det samtalerum, vi fik skabt med Teamkompasset, var på neutral grund. Det handlede altså ikke om, hvad synes jeg om dig, men at vi er de her typer af profiler i vores teams, og hvad betyder det så for den måde, vi samarbejder på, og den måde vi leder på.”

Karin Mørk Hansen, konsulent i Hald&Lie

Læs artiklen om Karin Mørk Hansens erfaringer med Teamkompasset®

Fordyb dig i relevante artikler

Har du spørgsmål?

 

Cristian Willum Gade
Senior Relations Manager

T: +45 51 54 41 04
M: cwg@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik