Effektive værktøjer til succesfuld onboarding

Vi er specialiserede i at levere værktøjer til succesfuld onboarding og udvikling af medarbejdere.

Vores udvalg af profil- og testværktøjer, herunder Jungiansk Typeindeks (JTI), Leadership Focus Profile og to personlighedstest, der måler på henholdsvis 6 og 12 forskellige faktorer, giver værdifuld indsigt i en medarbejders styrker, svagheder og potentielle udviklingspunkter.

Med vores værktøjer vil I være i stand til at lave personlige og skræddersyede onboardingprogrammer, der er funderet i den enkelte medarbejders behov og præferencer.

Skræddersyede onboardingforløb

Giv nye medarbejdere den bedste start

Vær på forkant med samarbejdsproblemer

Identificer udviklingsområder

CfL-Leadership Focus Profile

Effektiv onboarding for ledere

LFP-testen afdækker lederes adfærd og prioriteter inden for afgørende områder. Den kan anvendes i onboardingprocessen på følgende måder:

Skab fokus på vigtige områder: Identificer områder af ledelsesopgaven, som en leder måske ikke er opmærksom på eller ikke føler sig sikker på. Fokus på disse områder i onboarding kan give lederen de nødvendige redskaber og færdigheder til at lykkes.

Skab en personlig udviklingsplan: Resultaterne af LFP-testen kan hjælpe med at skabe en personlig udviklingsplan for lederen, der fokuserer på deres individuelle behov og prioriteter.

Planlæg evaluering og feedback: LFP-testen kan bruges til evaluering og feedback i onboarding. Måling af fremskridt over tid giver mulighed for justering af programmet til at sikre lederens succes.

CfL-Personality Focus Profile

Brug styrken i personligheden

CfL-Personality Focus Profile måler på enten 6 eller 12 faktorer.

Læs en række eksempler på, hvordan de kan benyttes til at forbedre onboardingprocessen:

Tilpasning af træningsprogrammer: Værktøjet kan hjælpe med at identificere de områder, hvor den nye medarbejder har brug for mere træning eller vejledning, og på den måde kan man tilpasse træningsprogrammerne til den enkeltes behov.

Bedre kommunikation: Ved at forstå den nye medarbejders personlighedstype og præferencer, kan man tilpasse kommunikationsstilen og -metoderne for at sikre, at informationen bliver forstået og husket.

Tilpasning af arbejdsopgaver: Værktøjet kan hjælpe med at identificere de opgaver, som den nye medarbejder vil være bedst egnet til at udføre fra start og på den måde sikre, at vedkommende føler sig værdsat og anerkendt.

Mentoring og coaching: Værktøjet kan hjælpe med at matche den nye medarbejder med en mentor eller coach, der passer bedst til vedkommendes personlighedstype og læringsstil, og på den måde øge sandsynligheden for en vellykket onboardingproces.

Læs mere om CfL-Personality Focus Profile - 6 Factor »

Læs mere om CfL-Personality Focus Profile - 12 Factor »

Jungiansk Typeindeks (JTI)

Gør forskelle til fordele

Eksempler på hvordan man kan benytte Jungiansk Typeindeks til onboarding af medarbejdere:

Kommunikationsstil: En ekstrovert medarbejder kan foretrække mere interaktive onboarding-aktiviteter, mens en introvert medarbejder foretrækker mere tid til refleksion og individuel læring.

Læringsstil: En visuel tænkende medarbejder kan drage fordel af mere grafisk præsentation af information, mens en auditiv tænkende medarbejder kan have gavn af mere verbal interaktion.

Motivationsfaktorer: Introducer medarbejderen til teammedlemmer og teamprojekter, hvis de foretrækker at arbejde i et teambaseret miljø. Giv dem ressourcer og autonomi, hvis de foretrækker at arbejde selvstændigt.

Arbejdsstil: En organiseret og effektiv nyansat kan gives mindre opgaver i en bestemt rækkefølge for at få dem til at føle, at de bidrager med det samme. En kreativ og risikovillig ny medarbejder kan gives mere frihed i de første uger til at udforske deres rolle i virksomheden og højne engagement og motivation.

Book en demo

Udfyld formularen og book en uforpligtende introduktion til vores suite af værktøjer til rekruttering og udvikling.

Skal vi hjælpe med en konkret opgave?

Står du med en konkret opgave, så hjælper vi dig gerne i mål. Send os dine oplysninger, så hører du fra os.

Har du spørgsmål?

 

Per Floding
Senior Relations Manager

T: +45 9359 0044
M: pfl@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik