Rekruttering af ledere og specialister

 

Med dybdegående personlighedsprofiler, adfærdsafdækning og mange års erfaring på området, giver vi dig al den indsigt, du har brug for, når du skal rekruttere ledere og specialister.

Afdæk lederevner

12 personlighedsfaktorer

Fastslå kulturel match

Mindsk medarbejderomsætning

Spar tid og ressourcer

CfLs værktøjer til rekruttering af ledere og specialister

CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor

Personlighedstest

Dybdegående personlighedstest: CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor er en personlighedstest, som egner sig særlig godt til rekruttering og onboarding af ledere, sælgere, akademikere, specialister og funktionærer.

Fire hovedområder: Værktøjet er opdelt i fire hovedområder, som sikrer, at samtalen hele tiden centreres om hovedelementerne i stort set alle jobs: Drive, temperament, opgave og relationer.

Et godt dialogværktøj: Testen bruges, når man ønsker en grundig dialog om specifikke områder af kandidatens personlighed for at sikre succes i teamet eller succes med opgaveporteføljen.

CfL-Leadership Focus Profile

Afdækker lederadfærd

CfL-Leadership Focus Profile er et værktøj, der afdækker en leders adfærd og prioriteter inden for fire områder, der er afgørende for ledelsesmæssig performance:

  • Relationer: Lederens tilgang til og håndtering af relationer
  • Udvikling: Lederens interesse i og tilgang til udviklingsopgaver
  • Drift: Lederens interesse i og tilgang til driftsopgaver
  • Motivation: Lederens grundlæggende motivation til at udfylde en lederrolle
CfL-Ability Focus Profiles

Evne- og færdighedsprøver

Syv forskellige test: CfL-Ability Focus Profiles indeholder syv forskellige test, som imødekommer specifikke behov på tværs af brancher og jobprofiler.

Objektiv indsigt: CfL-Ability Focus Profiles giver objektiv indsigt i en kandidats kognitive evner og færdigheder.

Nøjagtighed: Resultaterne kan være med til at forudsige en kandidats jobpræstation. Det reducerer risikoen for en fejlrekruttering.

Undgå bias: Værktøjet er designet til at være upartisk, så man undgår bias i forhold til alder, køn, religion, etnisk baggrund mv. 

Book en demo

Udfyld formularen og book en uforpligtende introduktion til vores suite af rekrutteringsværktøjer målrettet specialister, funktionærer og ledere.

Skal vi hjælpe med en konkret rekruttering?

Står du med en konkret opgave, så hjælper vi dig gerne i mål. Send os dine oplysninger, så hører du fra os.

Har du spørgsmål?

 

Per Floding
Senior Relations Manager

T: +45 9359 0044
M: pfl@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Læs også artikler

Husker du fordelene ved fysiske tests?

I rekrutteringsforløb bruger CfL bl.a. den logiske og analytiske test Omtankeprøve 1, der kan tilgås online. Men er det nu også optimalt i forhold til formålet med testen, spørger seniorrådgiver Marie Koch.

Test og profil: Hvad er forskellen?

Den korte forklaring er, at tests anvendes ved udvælgelse af kandidater, mens profil anvendes til udvikling. Rigtigt mange roder rundt i begreberne, så læs videre og bliv klogere, når Mette Babitzkow Boje, chef for testværktøjer, udlægger teksten.