udviklingsværktøjer

Indfri teamets og medarbejdernes fulde potentiale

 

Vores omfattende pakke af profilværktøjer er designet til at udvikle medarbejdere og ledere. Det forbedrer ikke alene den enkeltes ydeevne, men skaber også bedre relationer og samarbejde i teams og organisationer.

Vores værktøjer fokuserer på en række vigtige områder, herunder karriereudvikling, talent management, beslutningsstile og onboarding. 

Udfordringer vi ofte møder - og hjælper med

Faldende engagement blandt ledere og medarbejdere. Hvordan genskaber vi motivationen og engagementet?
De bedste ledere og medarbejdere skifter til andre virksomheder. Hvordan motiverer og fastholder vi dem?
Optimal udnyttelse af medarbejderes styrker og forskelligheder. Hvordan arbejder vi med det på en struktureret måde?
Vi får de helt rigtige kandidater ombord, men resultaterne lader vente på sig. Hvordan skaber vi en succesfuld onboarding?

Udvikling og fastholdelse af medarbejdere

Karriere- og talentudvikling følger langt fra en snorlige vej mod toppen. Ved at forstå medarbejdernes motivation, ambitioner og karriereønsker bliver du i stand til at sikre, at organisationen har forskellige karriereveje og forskellige belønnings- og vurderingssystemer.

Benyt vores værktøjer til at udvikle og fastholde alle jeres talenter.

Afdæk individer og organisationers karrieremotiver

Med vores udviklingsværktøjer kan du afdække medarbejderens karrieremotiver, hvad enten de går i retning af mere indflydelse eller højere specialisering.       

Man data rækker ud over det enkelte individ. Brug også vores værktøjer til at kortlægge, hvilke karrieremotiver der er på spil i organisationen som helhed og få en pejling af virksomhedens kultur.   

Få succes med onboarding

Med CfLs værktøjer vil I være i stand til at lave personlige og skræddersyede onboardingprogrammer, der er funderet i den enkelte medarbejders behov og præferencer.

Udvalgte værktøjer bruges i rekrutteringsprocessen, og det betyder, at de er lige til at arbejde videre med, når kandidaten er kommet ombord. 

Værktøjer på flere sprog

Udførlige rapporter

Intuitivt og brugervenligt interface

Garanteret datafortrolighed og sikkerhed

Gratis og ubegrænset support og sparring

Med CfLs hjælp blev vi helt klare på, hvor vi vil hen. At have en objektiv partner har virkelig hjulpet på diskussionen om fravalg, som altid er meget sværere end at vælge til og fastholde. Vi fik taget diskussionerne med CfL som den frække fyr ved bordet, der udfordrede os på vores meninger.
Jørn Vibe Andreasen, administrerende direktør, Molio

Byg stærkere og mere effektive teams

Vores profileringsværktøjer giver dyb indsigt i individuelle medarbejders personlighed og præferencer, herunder deres styrker, svagheder og arbejdsstile. Disse oplysninger kan bruges til at hjælpe med at opbygge stærkere og mere effektive teams og til at identificere områder for individuel vækst og udvikling.

Med vores profileringsværktøjer kan du indfri dine medarbejderes fulde potentiale og skabe en mere produktiv arbejdsplads.

Højtydende teams

Vores teamudviklingsværktøjer hjælper virksomheder med at opbygge højtydende teams. Vi tilbyder værktøjer, der identificere de vigtigste styrker og svagheder hos hvert teammedlem samt værktøjer til at hjælpe teams med at kommunikere og samarbejde mere effektivt.

Vores testpakke kan hjælpe virksomheder med at forbedre teamets produktivitet, effektivitet og motivation, hvilket fører til en gladere og mere engageret arbejdsstyrke.

Træf bedre og mere effektive beslutninger

Hjælp ledere til at blive mere bevidste om, hvilke beslutningsvaner de skal tillægge sig, og hvilke uvaner de skal give slip på for at blive en succes i deres lederrolle.

CfLs værktøjer afdækker lederes og ledergruppers foretrukne måder at træffe beslutninger på og sammenligner beslutningsstilen med en best in class-profil for det pågældende lederniveau. På den måde kan det hjælpe den enkelte leder eller hele ledergruppen med at blive mere effektive beslutningstagere.

Book en demo

Udfyld formularen og book en uforpligtende introduktion til vores suite af værktøjer til rekruttering og udvikling.

Har du spørgsmål?

 

Cristian Willum Gade
Senior Relations Manager

T: +45 51 54 41 04
M: cwg@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Læs også artikler

Helt i orden, at folk stiller krav til arbejdslivet

Vi er fire generationer på arbejdsmarkedet, og måske skal vi ældre prøve at lytte lidt mere til de unge, i stedet for at kløjs i at de ofte tager udgangspunkt i egne nære behov. Læs kommentar af CfL's direktør Thomas Hanssen.

Ny bog: Vi lærer hele arbejdslivet

Læring er motoren i al udvikling og forandring på arbejdspladsen, og derfor bør alle ledere tage erhvervspædagogikken til sig. Det skriver seniorrådgiver Annette Franck i sin nye bog.