HR-juraKonference 2021

25. november 

i København 

3.500 / 4.500

Vi glæder os til at se dig den 25. november 2021

I år kan du både deltage i konferencen fysisk eller via Zoom.

Vælger du at deltage via Zoom, vil du i god tid inden afholdelsen modtage information og link til konferencen. Du kan logge på via pc/tablet/mobil, og du behøver ikke installere et program eller en app. Du skal blot klikke på det tilsendte link.

På få sekunder kan du være inde og klar til at være med i konferencen. Det er en god idé at have et head set parat for bedre lyd.

Velkommen til

Årets vigtigste konference for HR-jura professionelle

Traditionen tro afholder CfL årets HR-juraKonference sammen med Norrbom Vinding.

Vi glæder os til at se dig i CfL.

Stemningsbilleder


Sidste år var der fuldt hus på konferencen i København. Meget inspirerende keynotes og masser af netværk.

Få her lidt stemning fra sidste års HR-jura Konference.


 

25. november 2021

Programmet for dagen

09.00 – 09.15 
Velkomst

09.15 – 09.45 
Status på covid-19
Giver covid-19 stadig HR-juridiske udfordringer? F.eks. når det kommer til virksomhedernes adgang til at pålægge medarbejderne at blive vaccineret.

09.45 – 11.00 
GDPR og whistleblowerordninger
Hvordan håndterer virksomhederne de mange GDPR-hensyn, der skal tages, hvis man modtager en indberetning – både til whistlebloweren og til de personer, der måtte blive indberettet om?

11.00 – 11.15
Pause

11.15 – 12.00
Den nye ferielov
Efter et år med samtidighedsferie er ferieloven stadig gaven, der bliver ved med at give. Vi tager bl.a. en status på problemstillingen vedrørende afvikling og optjening af ferie i fritstillingsperioder. Og så ser vi nærmere på de særlige udfordringer, der er forbundet med afslutningen af ferieafholdelsesperioden den 31. december 2021.

12.00 – 12.45
Frokost

12.45 – 14.00
Nyt fra EU, domstolene og Folketinget
Vi kaster et blik på regeringens lovprogram for det kommende folketingsår. Og hvad er status på øremærket barsel, på EU-direktivet om gennemskuelige arbejdsvilkår og på konsekvenserne af EU-Domstolens efterhånden mere end 2 år gamle afgørelse om virksomhedernes pligt til at registrere arbejdstiden? Endelig gennemgår vi de vigtigste afgørelser siden sidste års konference.

14.00 – 14.15
Pause

14.15 – 15.15
Ligeløn
EU-kommissionen har tidligere på året fremsat forslag til et nyt direktiv, som skal mindske lønforskellen mellem mænd og kvinder. Arbejdsmarkedets parter og Folketinget er enige i intentionen, men er ikke begejstrede for indholdet af forslaget, fordi det vil underminere den danske model. Men er virksomhederne klar til større løngennemskuelighed? Og hvornår har man egentlig et ligelønsproblem?

15.15 – 16.15
Særlig opsigelsesbeskyttelse
Den særlige opsigelsesbeskyttelse i ligebehandlingsloven og i forskelsbehandlingsloven udfordrer virksomhederne i stadigt stigende grad – både når det kommer til individuelle opsigelser og ved nedskæringer. Vi ser bl.a. nærmere på beskyttelsen af langtidssygemeldte, af medarbejdere, der er handicappede i forskelsbehandlingslovens forstand, samt af medarbejdere, der er i fertilitetsbehandling eller er sygemeldte efter barselsorlov.

16.15 – 16.30
Tak for i dag

Mød

Speakerne

Dorte Solholt

Chef - HR Jura, CfL

Dorte Solholt er chef for HR-Jura hos CfL, hvor hun arbejder som rådgiver, underviser og sparringspartner for medlemsvirksomhederne inden for alle facetter af HR-juraen.

Yvonne Frederiksen

Partner LLM - norrbom vinding

Læs mere om Yvonne Frederiksen her

Søren Skjerbek

Partner LLM - Norrbom Vinding

Læs mere om Søren Skjerbek her

Søren Terp Kristophersen 

Advokat CIPP/E - Norrbom Vinding

Book din plads nu

FOR MEDLEMMER 3.500 KR.

FOR ANDRE 4.500 KR.

Mød

Virksomhederne bag

CFL - BEDRE LEDERE. BEDRE RESULTATER

CfLs centrale opgave er at løfte ledelseskvaliteten i Danmark.

Vi udvikler ledere via rådgivning, netværk, kurser og testværktøjer, og vi sætter rammerne for, hvordan du som leder skaber værdi. For din organisation og for samfundet.

Det unikke ved CfL er, at vi er ejet af medlemmerne, der tæller både private og offentlige virksomheder. Vi er en non-profit organisation, og vi ynder at kalde CfL for et klubhus for ledere.

Læs mere om CfL her

NORRBOM VINDING

Norrbom Vinding er et advokatfirma, som yder rådgivning inden for arbejds- og ansættelsesret til virksomheder og offentlige myndigheder. Vores mål og vores vision er altid at være de bedste inden for arbejds- og ansættelsesret i Danmark og det naturlige førstevalg som samarbejdspartner for private og offentlige virksomheder.

Vi har lagt vægt på at nå en størrelse og en bredde, som gør, at vi i dag har advokater i vores virksomhed, som er specialiserede i de forskellige juridiske områder, vi dækker, men som også har stort kendskab til de fleste brancher.

Læs mere om Norrbom Vinding her

Praktiske informationer

Få svar på dine spørgsmål her

Der er gratis parkering, men vi forventer mange gæster. Derfor anbefaler vi offentligt transportmiddel hvis muligt. Konferencen afholdes 200 meter fra Østerport station.

CfL er en medlemsorganisation for virksomheder. Du kan derfor ikke have et personligt medlemskab. Er du i tvivl om din virksomhed er medlem af CfL er du velkommen til at sende os en mail på medlem@cfl.dk

Billetten inkluderer fuld forplejning med mange lækre retter både til morgenmad og frokost. Giv gerne lyd, hvis du har allergi på info@cfl.dk

Betaling foregår via faktura. Ved tilmelding angiver du dine og virksomhedens faktureringsoplysninger.

Ja, konferencen kan kun betales med faktura.
Du er altid velkommen til at overdrage din billet til en kollega. Ved afbud gælder vores generelle betingelser for arrangementer
HR-juraKonferencen afholdes hvert år hos CfL på Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø .
Der vil være mulighed for at deltage i HR-JuraKonferencen via live streaming.

Stemningsbilleder

Sidste år var der fuldt hus på konferencen i København. Meget inspirerende keynotes og masser af netværk.

Få essensen af konferencen i disse stemningsbilleder.

3.500 / 4.500

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Vi glæder os til at se dig den 25. november 2021

I år kan du både deltage i konferencen fysisk eller via Zoom.

Vælger du at deltage via Zoom, vil du i god tid inden afholdelsen modtage information og link til konferencen. Du kan logge på via pc/tablet/mobil, og du behøver ikke installere et program eller en app. Du skal blot klikke på det tilsendte link.

På få sekunder kan du være inde og klar til at være med i konferencen. Det er en god idé at have et head set parat for bedre lyd.

Kontakt

CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

T: +45 7023 0022
M: info@cfl.dk