Rekruttering af administrative medarbejdere, elever og timelønnede

 

Det er svært at finde de rigtige administrative og timelønnede  medarbejdere. Der er mange ansøgere, og ofte har kandidaterne ikke erfaring med de konkrete opgaver, som jobbet indeholder. Det gør det sværere for virksomhederne at identificere de rette kandidater til jobbet.

Vi har udviklet en personlighedstest og en række kognitive test til lige netop denne gruppe af kandidater. Med vores test får du værdifuld indsigt i dine potentielle kandidaters personlighed og kognitive evner. Det betyder, at du kan træffe informerede beslutninger og finde det bedste match til din virksomhed.

Værktøjer til rekruttering af administrative medarbejdere

CfL-Ability Focus Profiles

Evne- og færdighedsprøver

Syv forskellige test: CfL-Ability Focus Profiles indeholder syv forskellige tests, som imødekommer specifikke behov på tværs af brancher og jobprofiler.

Objektiv indsigt: CfL-Ability Focus Profiles giver objektiv indsigt i en kandidats kognitive evner og færdigheder.

Nøjagtighed: Resultaterne kan være med til at forudsige en kandidats jobpræstation. Det reducerer risikoen for en fejlrekruttering.

Undgå bias: Værktøjet er designet til at være upartisk, så man undgår bias i forhold til alder, køn, religion, etnisk baggrund mv. 

CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor

Test kandidaters personlighed

Mindre personlighedstest: CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor er en mere enkel personlighedstest, der giver et passende indblik i ansøgerens personlighed, uden det bliver for omfattende.

Effektiv screening: Med CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor kan I hurtigt screene kandidater baseret på, hvilke personlighedstræk der stemmer overens med jobkravene.

Oplæg til samtale: CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor benyttes til at skabe struktur på samtalen under jobinterviewet. 

Book en demo

Udfyld formularen og book en uforpligtende introduktion til vores suite af værktøjer til rekruttering og udvikling.

Skal vi hjælpe med en konkret rekruttering?

Står du med en konkret opgave, så hjælper vi dig gerne i mål. Send os dine oplysninger, så hører du fra os.

Har du spørgsmål?

 

Cristian Willum Gade
Senior Relations Manager

T: +45 51 54 41 04
M: cwg@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Læs også artikler

Husker du fordelene ved fysiske tests?

I rekrutteringsforløb bruger CfL bl.a. den logiske og analytiske test Omtankeprøve 1, der kan tilgås online. Men er det nu også optimalt i forhold til formålet med testen, spørger seniorrådgiver Marie Koch.

Test og profil: Hvad er forskellen?

Den korte forklaring er, at tests anvendes ved udvælgelse af kandidater, mens profil anvendes til udvikling. Rigtigt mange roder rundt i begreberne, så læs videre og bliv klogere, når Mette Babitzkow Boje, chef for testværktøjer, udlægger teksten.