CfL opruster på markedet for bestyrelser

CfL har indgået et samarbejde med nBoard, der er Danmark største database for bestyrelseskandidater.

Af Pia Fuglsang Bach, juni 2021

Er du på jagt efter en bestyrelsespost, eller overvejer du en professionel karriere som bestyrelsesmedlem, så er der godt nyt.

Gennem forskellige programmer hjælper CfL både kommende kandidater og erfarne bestyrelsesmedlemmer med at finde deres plads i bestyrelseslokalet, og fra efteråret 2021 udbyder ledelseshuset som noget nyt også en bestyrelsesuddannelse i Århus.

Det er den ene gode nyhed. Den anden er, at CfL netop har indgået et samarbejde med nBoard, der med over 3000 screenede ledere, specialister og rådgivere er Danmark største database for bestyrelseskandidater.

”CfLs kompetenceudvikling dækker alle niveauer - fra den nye leder til toplederprogrammer - og bestyrelsesuddannelser hører naturligt til i vores pipeline. Vi har oplevet en stigende efterspørgsel, og samarbejdet med nBoard er et naturligt næste skridt,” siger Martin Winther Nørlev, kursuschef i CfL, og påpeger, at deltagerne efter endt uddannelse får et tilbud om at blive optaget i nBoards database. 

Læs mere om CfLs bestyrelsesprogrammer her 

Martin Winther Nørlev (tv) sammen med Joakim Bruchmann.

Tre gode kombinationer

For Joakim Bruchmann, CEO & co-founder i nBord, er valget af samarbejdspartner faldet på CfL af tre grunde.  

”For det første var det vigtigt med en troværdig partner, der er velbevandret i ledelse, og som arbejder professionelt med bestyrelser. Det gør CfL, og det passer perfekt til vores nye paradigme, som vi kalder Bestyrelseskultur 2.0. Traditionelt bygger rekruttering på relationer, men vi ønsker at skabe transparens og arbejde med kompetenceudvikling,” siger Joakim Bruchmann.

En anden fordel ved samarbejdet er, at CfLs programmer passer rigtigt godt til kandidaterne i nBoads database.

”I CfL får du basis på plads. Programmerne dækker det nødvendige, uden at man bliver ruineret eller skal bruge et halvt år på efteruddannelse.” 

”Som det tredje var det også vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der dækkede hele landet, og derfor glæder det os, at CfL nu opruster i Århus,” siger co-founderen i nBoard. 

Artiklen fortsætter under boksen.

Bliv eksponeret og spar 20%

Som led i samarbejdsaftalen kan CfLs medlemmer spare 20% på nBoards PRO-medlemskab i den første periode ved brug af rabatkoden “nboard2020”.

Et nBoard PRO-medlemskab giver maksimal eksponering i nBoards database samt andre fordele, der tilsammen maksimerer kandidatens chancer for at lande den næste bestyrelses- eller advisory board-post. 

Intensivt og praksisnært

Det er ingen tvivl om, at markedet for bestyrelsesuddannelser er præget af hård konkurrence. Det er godt for kandidaterne, der har noget at vælge imellem, men når CfL opruster, er det fordi flere og flere efterlyser de praksisnære programmer.

”Vi tilbyder meget intensive programmer med fokus på praksis og cases fra egen hverdag. Vi hjælper selvfølgelig med en afklaring af, hvad rollen indebærer og hvilket ansvar, der følger med en bestyrelsespost. Juraen og det teoretiske er selvfølgelig på plads, men det er det praksisnære der fylder i vores programmer,” siger Martin Winther Nørlev.

Noget helt unik ved CfLs bestyrelsesprogrammer er, at der på trods af det intensive forløb er lagt en overnatning ind i første modul.

”Fra tidligere deltagere ved vi, at det giver et ret enestående rum for sparring og networking, som de sætter stor pris på, og som rækker ud over tilbuddet på de fleste andre bestyrelsesuddannelser,” siger kursuschefen.  

5 principper for en ny bestyrelseskultur

nBoard arbejder med at gøre rekrutteringen til de danske bestyrelser transparent og kompetencebaseret. Det sker ud fra fem principper:  

Professionalisme

Bestyrelserne skal bestå af professionelle eksterne bestyrelsesmedlemmer, som løbende evalueres. 

Diversitet

Medlemmer i bestyrelserne skal have komplimentære kompetencer.

 

Governance

Medlemmer skal rekrutteres åbent, via brede rekrutteringskanaler, for at bryde med lukkede netværks-cirkler.

Fornyelse

Udpegningsperioden af nye bestyrelsesmedlemmer skal i udgangspunktet være tidsbegrænset. 

Transparens

Bestyrelserne skal afmystificeres ved bred oplysning om praktiske forhold samt fordele og ulemper.

 

Læs også

4,6
Bestyrelse

Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem

At blive valgt som medarbejderrepræsentant betyder indsigt og indflydelse på beslutninger. Kom på kursus og bliv klædt på til din nye rolle. Læs mere

DKK 21.900,- ekskl. moms / 25.900,- ekskl. moms

21. maj 2024

3 dage

Gentofte & København

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.