Find din næste udfordring

Kursus i bestyrelsesarbejde

Et højt fagligt niveau og relevant indhold, som vil styrke dig som bestyrelsesmedlem både fagligt og personligt.

Med udgangspunkt i Leadership Pipeline udvikler vi i CfL vores uddannelser så ledere på alle niveauer, bliver klædt på til at kunne håndtere de ledelsesmæssige udfordringer, som de har på et givet niveau. Dette gælder også, når vi taler om bestyrelsesarbejdet i et selskab. Vi hjælper både kommende, nye og erfarne bestyrelsesmedlemmer til at finde deres plads i bestyrelseslokalet og bidrage optimalt til selskabets succes.

 

Her er vores kurser i bestyrelsesarbejde

Bestyrelse

Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem

At blive valgt som medarbejderrepræsentant betyder indsigt og indflydelse på beslutninger. Kom på kursus og bliv klædt på til din nye rolle. Læs mere

DKK 21.900,- ekskl. moms / 25.900,- ekskl. moms

21. maj 2024

3 dage

Gentofte & København

Bestyrelse

Det værdiskabende formandskab

Stil skarpt på din rolle som formand eller næstformand for bestyrelsen. Øg performance i bestyrelsen, samarbejde, kompetencer og værdiskabelse.

DKK 28.000 / 33.000

København

Hvorfor skal du udvikle dig som bestyrelsesmedlem?

Grundlaget for at arbejde i en bestyrelse er, at du er bekendt med hvilke rammer og roller, der er i en bestyrelse samt er bekendt med det ansvar, som du har som bestyrelsesmedlem. Her tager vi udgangspunkt i lovgivningen omkring dette arbejde og klæder dig på, så du kan føle dig helt komfortabel i bestyrelsesarbejdet.

At arbejde i en bestyrelse kræver en helt anden ledelsesstil, end du er vant til fra et normalt lederjob. Her leder du gennem andre uden selv at kunne involvere dig i det daglige arbejde, mens du sammen med dine kolleger i bestyrelsen skal sætte de overordnede rammer for selskabet via strategiprocessen og strategien. Det er jeres ledelsesmæssige styringsredskab. På vores uddannelser kommer vi ind på vigtigheden af, at de rette kompetencer findes i bestyrelseslokalt, at det er nødvendigt at være aktiv i sit bestyrelsesarbejde og ikke mindst hvor vigtigt det er at finde sig tilrette med ledelsesopgaven i bestyrelsesarbejdet. Særligt har formandsskabet en vigtig ledelsesmæssig opgave i at få bestyrelsesholdet til at performe. Denne særlige disciplin stiller vi skarpt på i uddannelsen ’Det Værdiskabende Formandskab’.

Som deltager på CfLs tre bestyrelsesuddannelser, om enten det er som kommende bestyrelsesmedlem, arbejdende bestyrelsesmedlem, medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem eller formand, får du et bedre kendskab til facetterne i netop din rolle under bestyrelsesarbejdet.

Uddannelserne rummer indhold, uanset om du kommer fra politiske-, foreningers- eller ejerledede selskabers bestyrelser.

Uddannelserne giver dig mulighed for, i øjenhøjde med erfarne bestyrelsesfolk fra erhvervslivet, at forstå kompleksiteten der tillægges din position i bestyrelseslokalet.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik