cfl-community

”Når vi har en konkret udfordring, så kan vi tage fat i CfL”

Hvad siger medlemmerne om CfL? Vi har talt med Lars Lundgaard Nielsen, HR-direktør i ALDI.

CfL, januar 2022

”I ALDI betragter vi helt overordnet CfL som en partner. Det gælder både i forhold til uddannelsesaktiviteter, strategiprocesser og diverse ad hoc konsulentydelser, som vi har brug for. I har ansat rigtigt gode og kompetente rådgivere, og vi ved, at når vi har en konkret udfordring, så kan vi tage fat i CfL.”

Sådan lyder det fra Lars Lundgaard Nielsen, HR-direktør i ALDI. Han pointerer, at CfL har været rådgiver for ALDI i lang tid og derfor kender virksomheden indgående. Det er en stor fordel:

”Det er vigtigt at have en god partner, der kender os som virksomhed, og som også er proaktiv. Hvis I ser ting, får vi det at vide. Det er inspirerende og giver et rigtigt godt samarbejde, både i forhold til de virksomhedsspecifikke events, som vi får udviklet, og de ting vi i øvrigt samarbejder om,” siger HR-direktøren. Som et af de seneste eksempler peger han på, at CfL har hjulpet ALDI med at uddanne ledere i, hvordan man håndterer diskrimination.

Godt netværk via medlemskabet

Som medlemsvirksomhed kan ALDI frit deltage i alle community-aktiviteterne, og Lars Lundgaard Nielsen har da også deltaget i flere klubhusmøder sammen med andre ledere i ALDI 

”Som ledelseshus tilbyder CfL rigtigt mange forskellige aktiviteter, og jeg ville i virkeligheden gerne deltage i flere af dem. I har både aktuelle og relevante temaer på dagsordenen, og på jeres arrangementer kan man også møde ledere fra andre virksomheder, der står i de samme udfordringer. Det er med til at giver et godt netværk, så det er også en del af medlemskabet,” siger HR-direktøren. 

Her kan du læse om alle fordelene ved at være medlem af CfL. 

Andre læser også

Ledelse af diversitet, inklusion og lige muligheder

Det handler ikke om at erkende fortidens synder med skyld og skam, men om at indse, at vi alle er biased og har ansvaret for at skabe inkluderende ledelse. Læs interview med CBS-professor Sara Louise Muhr.

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.