SLII Experience

Blanchard åbner nu op for en mere fleksibel tilgang til læring, hvor du kan se frem til nye innovative læringsformer og nyt design.

Tanken er, at uanset hvor man befinder sig, kan man tilgå SLII og lære de grundlæggende principper i situationsbestemt ledelse, hvad enten det er gennem virtuel træning, traditionel class room træning, e-learning eller en blanding af de tre. Formen kan tilpasses den enkeltes behov, muligheder og læringspræferencer.

The SLII Experience – SLX - fokuserer på øget læring, fastholdelse og at opnå de ønskede resultater gennem tilpasset lederadfærd. Nogle af de vigtigste funktioner omfatter:

  • En SLII Fitness Test, der måler ledelseskompetencen og giver en pejling af deltagerens "før og efter" tilgang til ledelse. Fitness testen kan besvares af både leder og medarbejder.
  • Opdaterede videoklip, som skildrer realistiske scenarier fra arbejdspladsen på en underholdende måde.
  • En mobil App, der hjælper ledere til hurtigt at "diagnosticere" en situation og øve den mest hensigtsmæssige ledelsesstil.
  • Et selvstændigt 12-moduls online træningsprogram kaldet "The SLII Challenge", der giver deltagerne mulighed for at styrke og udvide færdigheder, mens de samler point.
  • En online e-learning portal med adgang til alle de videoer, arbejdsark og trænings værktøjer, deltagerne kan bruge sammen med deres medarbejdere og teams, når de kommer tilbage på jobbet.

Alle der deltager på et grundforløb, har mulighed for at dele de grundlæggende principper i SLII modellen med deres medarbejdere og teammedlemmer. Der vil være adgang til et onlinelæringsprogram i op til 12 måneder efter træningen for op til 20 medarbejdere eller teammedlemmer.

Deltagerne på The SLII Experience har mulighed for at dele det grundlæggende i SLII med deres medarbejdere på tre måder:

  1. Medarbejderne kan lære om SLII Modellen online
  2. Medarbejderne kan læse en artikel
  3. Lederen kan gennemgå et sæt PowerPoint.

CfL tilbyder åbne og virksomhedsinterne kurser i SLII. Herudover afholder vi certificeringskurser for kunder, der ønsker at have kompetencen til at uddanne egne ledere.

Har din organisation behov for, at vi skræddersyer et forløb specielt til Jer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål?

 

Henriette Klein-Ipsen
Seniorrådgiver

T: +45 5154 4179
M: hki@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Seneste artikler om ledelse

10 gode råd om at gå fra kollega til leder

CfL har interviewet og undervist et utal af nye ledere, der alle har taget skridtet op ad karrierestigen og er begyndt på et nyt ledelsesniveau. Vi har uddraget 10 typiske faldgruber, som du skal have særligt fokus på, når du går fra kollega til leder.

Sådan går du fra strategi til handling

Ejner Jacobsen, chefrådgiver i CfL, giver her en introduktion til den internationale ledelsesekspert Stephen Bungay. Læs om brief og back brief, der er centrale begreber i Bungay’s tænkning og metoder.

5 faser i strategiarbejdet

En strategi er en langsigtet plan, der skaber retning og mål for organisationen. Og så er en god strategi enkel, selv om faser af strategiarbejdet kan være komplekst. Læs her, hvordan du kan arbejde med strategi.

Kend din rolle som leder og coach

Du ved lige, hvad der skal til for at løse problemet, men hvordan forener du det med medarbejderes læring og selvrefleksion? Lær om skismaer i ledersparring og coaching.