Netværk for HR-professionelle

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

I CfLs netværk for HR sætter vi fokus på netop de udfordringer, som du står overfor helt aktuelt. Vi tager udgangspunkt i dine daglige udfordringer, men arbejder også med trends og teorier samt personlig lederstil og udvikling.

HR-netværk hos CfL vil give dig:

  • Tid til at tænke over, hvordan du agerer indenfor HR
  • Rum til videndeling indenfor HR-relaterede emner
  • Inspiration til at skabe forandringer og handle - professionelt og personligt
  • Et styrket kontaktnet blandt andre HR-specialister

Læs også: Strategisk valg, at de fleste ledere er med i netværk

 

Omdrejningspunktet i CfL Netværk...

... er altid videndeling, inspiration og erfaringsudveksling.

Vores netværksledere arbejder målrettet med at skabe aktiv deltagelse og opbygge fortrolige relationer. Det betyder, at du ikke bare bliver lyttet til – du bliver også udfordret og får mulighed for at lære med og gennem andre.

CfL Netværk sætter rammerne for fortrolige relationer ved at gennemtænke processer og flow på hvert møde. Vi arbejder fx med indlæg fra deltagerne, diskussion og problemknusning, drøftelse af dilemmaer og personlig refleksion.

Læs også: Ledernetværk er strategisk vigtige  

 

Fællesskab og inspiration

Når du engagerer dig i et af CfLs netværk, får du mulighed for at skabe professionelle relationer til andre ligesindede, og du får mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer. Altsammen i et fortroligt rum. Vi holder et forretningsdrevet fokus med udgangspunkt i deltager-cases og aktuelle temaer.

Hvert netværk er unikt og derfor tilrettelægges antallet og længden af mødedage i samarbejde med dig som deltager. Typisk har netværkene 2-3 halv- eller heldagsmøder samt 1-2 døgnmøder. Flere netværk tager også på studieture til udlandet.

Aktiviteten på møderne er altid høj, deltagerne engagerede og udbyttet stort.

Læs også: Netværk er en vigtig ressource for HR

Hvorfor vælge et professionelt HR-netværk hos CfL?

Facilitering: Det er altid en af CfLs fastansatte rådgivere, der faciliterer vores netværksmøder. Og som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og kompetent mødeledelse med stor interaktion.

Programmer: I CfL har vi med vores stærke og brede ledelseskompetencer altid fingeren på pulsen. Dertil kommer, at vi ved, hvad der rører sig i virksomhederne og det omkringliggende samfund.

Netværk: Vi udvælger omhyggeligt netværksdeltagerne, så der er et godt match mellem deltagernes udfordringer og interesser i netværkene. Fortrolighed er et nøgleord.

Ledelseshus: CfL er Danmarks største ledelseshus. Vores 70 medarbejdere er eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle ledelsesdiscipliner.

Vil du opdatere din ledelsesfaglige viden, få nye indsigter, konkrete værktøjer samt sparre med andre - så er et CfL-netærk noget for dig.

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


I CfLs netværk for HR sætter vi fokus på netop de udfordringer, som du står overfor helt aktuelt. Vi tager udgangspunkt i dine daglige udfordringer, men arbejder også med trends og teorier samt personlig lederstil og udvikling.