cfl-community

”Jeg vil beskrive CfL som min kritiske ven "

Hvad siger medlemmerne om CfL? Vi har talt med Steen Brokær, chef for HR og Udvikling i Holstebro Kommune.

CfL, januar 2022

”Hvis jeg skal være god til at klæde mine ledere på til at arbejde med fremtidens udfordringer, så har jeg selv brug for nogen, der kan klæde mig på til at håndtere den opgave. Jeg har brug for fagligt dygtige mennesker, der kan være mine strategiske sparringspartnere i udviklingen af min egen organisation, og det er er her, CfL kommer ind i billedet.”

Sådan lyder det fra Steen Brokær, chef for HR og Udvikling i Holstebro Kommune, hvor han har arbejdet de seneste seks år i spidsen for en HR-afdeling med 12 medarbejdere.  

HR- og Udviklingschefen uddyber:

”Man risikerer at blive sneblind på sin egen organisation. Jeg har behov for at omgive mig med mennesker, der kan bibringe mig den viden, som jeg ikke selv har. Jeg vil beskrive CfL som min kritiske ven – vel at mærke en ven, der kan udfordre mig,” siger Steen Brokær og tilføjer, at det tiltaler ham, at CfL er ejet af medlemmerne.  

”Et er, at foreningen er nonprofit - det kan jeg rigtigt godt lide - men jeg føler oprigtigt, at I er her for at hjælpe mig og ikke for at tjene penge.”

For Steen Brokær gælder det også rådgivningsopgaver eller andre ydelser, der rækker ud over foreningen:

”CfL kender min organisation og er ven af huset. Det giver en fortrolighed, og det betyder, at vi ikke behøver starte forfra, hver gang jeg skal sætte nye udviklingsopgaver i søen.”

Hvordan bruger Holstebro community-aktiviteterne?

”De seneste par år har været præget af corona, så vi har haft stor gavn af at kunne følge klubhusmøderne online, og vi har stort set altid haft en eller flere deltagere med på møderne fra min afdeling,” siger HR- og udviklingschefen, der dog ser frem til at deltage i flere fysiske arrangementer, også fordi networking er en del af det.  

”Men jeg sender ikke 8-10 mand til København. Folk i min afdeling vil fortsat deltage online, så den hybride form er fortsat vigtig.”  

Og det er der flere grunde til. Nogle af klubhusmøderne appellerer mest til lederne, mens andre emner er mere relevante for HR, så afhængig af temaerne samler Steen Brokær en gruppe af ledere eller HR, der så diskuterer emnerne efterfølgende.

Ud over de tilbagevendende community-aktiviteter får Holstebro Kommune også løbende tilbud fra CfL, og som eksempel fremhæver Steen Brokær et par certificeringer i SLII.

”Det nyder vi gavn af, for det er noget, vi udbyder i vores egen interne kursusrække.”

Er der noget, du savner i CfL-Community?

”Alle de dagsordner, CfL har fat i, er relevante, men jeg kunne godt tænke mig, at de helt store fælles dagsordner fyldte endnu mere. Det kunne være et emne som rekruttering, der kan belyses ud fra rigtigt mange vinkler. Hvordan tiltrækker og fastholder vi talenter? Hvad gør vi, hvis vi ikke kan få ansat de rigtige folk, hvad betyder det for vores måde at bedrive ledelse på?”

”Det ville være en gevinst for mig, hvis i CfL i højere grad kunne udfolde de altoverskyggende temaer og hjælpe med at belyse dilemmaer og levere svar og ny viden.”   

Her kan du læse om alle fordelene ved at være medlem af CfL

Andre læser også

Ledelse af diversitet, inklusion og lige muligheder

Det handler ikke om at erkende fortidens synder med skyld og skam, men om at indse, at vi alle er biased og har ansvaret for at skabe inkluderende ledelse. Læs interview med CBS-professor Sara Louise Muhr.

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.