CfL-Konference

Sådan arbejder du med ChatGPT og kunstig intelligens

Robot Ansigt

OpenAI stillede i november 2022 deres nye kunstige intelligens ChatGPT til rådighed for alle. Efter bare to måneder have den gratis service over 100 millioner brugere og blev dermed det hurtigst voksende produkt nogensinde.

ChatGPT er en af flere såkaldte generative kunstige intelligenssystemer, der ikke bare analyser verden, men også medvirker til at skabe den. En ny digital revolution er i gang. 

Du skal med, og derfor udbyder CfL og Dare Disrupt en halvdagskonference, hvor du bliver klædt på til, hvordan ChatGPT virker. Få indsigt i muligheder og fremtidsforventninger, men også begrænsninger og ledelsesudfordringer. 

Du møder:

Anders Hvid, Co-founder, Dare Disrupt
Anders Hvid, Co-founder, Dare Disrupt
Jonas Christensen, Dare Disrupt Fellow
Jonas Christensen, Dare Disrupt Fellow
Nikolaj Møller, Senior Strategic Advisor, Dare Disrupt
Nikolaj Møller, Senior Strategic Advisor, Dare Disrupt
Anja Neiiendam, direktør i CfL
Anja Neiiendam, direktør i CfL
Thomas Skelbo, seniorrådgiver i CfL
Thomas Skelbo, seniorrådgiver i CfL

Det får du på dagen

Generative kunstige intelligenser kan løse et utal af opgaver, der gør os langt mere produktive. Det kan være at skrive og forbedre tekst, organisere information, planlægge begivenheder, generere idéer mm.

Teknologien er stadig ny, men den har igangsat en bølge af nye innovationer, hvor entreprenører og virksomheder finder på nye måder at udnytte teknologiens potentiale - både til at effektivisere eksisterende processer og til at skabe helt nye services. 

For alle presser ét spørgsmål sig på: Hvordan vil generativ kunstig intelligens forandre vores forretning og organisation? 

Få en række bud på denne halvdagskonference, hvor du får: 

  • Livedemonstration af bl.a. ChatGPT
  • Kontekst om teknologiudvikling og kunstig intelligens
  • Generative AI - kapabiliteter og begrænsninger
  • Industriudvikling og fremtidsforventninger
  • Gode råd til at komme i gang
  • Ledelsesudfordringer, begrænsninger og etik 

Målgruppen

Målgruppen for arrangementet er ledere og HR, der skal sætte retningen for deres organisation – eller selv arbejde med kunstig intelligens.

Arrangementet efterfølges af frokost.

DareDisrupt er en nordisk tænketank og konsulentvirksomhed, der rådgiver virksomheder i krydsfeltet mellem teknologi og humanisme, herunder bæredygtige strategier. Oplægsholderne på konferencen i samarbejde med CfL har speciale i generative kunstige intelligenser ud fra forskellige vinkler. 

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Inspirationsmøder

Hvor godt kender du CfL? Deltag i online intromøde

Mød direktør Anja Neiiendam og få en introduktion til CfL. Hør, hvordan du kan sikre dig, at I får størst muligt udbytte af jeres medlemskab. Ikke-medlemmer er mere end velkomne.

DKK Gratis / Åbent for alle

5. december 2023

1 dage

Online

CfL-Klubhusmøde

Fremtidens attraktive arbejdsplads

Rekruttering og fastholdelse er et centralt emne for alle ledere og HR de næste mange år. Men hvad kendetegner den attraktive arbejdsplads? Hvad er god ledelse, og hvad kræver det?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

6. december 2023

1 dage

CfL

CfL-Konference

Organisationer i bevægelse 2023

Kendte strukturer og klassiske ledelsesmodeller er under opbrud. Vi vil noget andet - som mennesker og som organisationer – men er et kollaps nødvendigt, før vi kan tænke nyt? Mød Morten Albæk på årets vigtigste konferencer om nye organisationsformer.

DKK 4.700 kr. / 5.700 kr.

7. december 2023

1 dage

Radisson Blu Scandinavia, Amager Boul. 70, 2300 København S

Inspirationsmøder

Lederen som karrierefacilitator

Lederen som karrierefacilitator - vi sætter fokus på, hvordan vi kan klæde lederen på til at tage de vigtige og konstruktive snakke med medarbejderne om Karrieremodellen™, motivation og engagement i hverdagen.

DKK 400,- / 400,-

14. december 2023

1 dage

CfL