CfL-Topledertræf

Krig i Europa: Dilemmaer, trusler og lederskab

Medlemseksklusivt/Personlig invitation

Ruslands invasion i Ukraine har rystet Vesten, og det har for længst sendt rystelser gennem de danske direktionsgange. 

CfL har ryddet kalenderen og dedikeret forårets CfL-Topledertræf til at diskutere lederskab i den nye verdensorden: Hvilke dilemmaer står vi overfor, og hvordan skal vi forholde os til trusselsbilledet, herunder den forøgede risiko for cyberkriminalitet? 

På forårets CfL-Topledertræf møder du:

Peter Bartram
Peter Bartram
René Schneider
René Schneider
Michael Jarlner
Michael Jarlner
Anja Neiiendam
Anja Neiiendam

Der er krig i Europa. De menneskelige lidelser er ubærlige, de politiske og militære operationer er gigantiske, og ingen slipper for at forholde sig til den nye verdensorden. På CfL-Topledertræffet har vi valgt to nedslag:

  • Skal danske topchefer føre udenrigspolitik? Hvilke dilemmaer er vi nødt til at forholde os til, og kan virksomheder og organisationer overhovedet undgå at blive politisk involveret i krigen?

  • Hvordan kan danske organisationer beskytte sig mod cyberkriminalitet? Cybertruslen har været høj længe, men med krigen i Ukraine har truslen fået et hak opad. Hvad er der på spil?

Program for dagen

17.30:
Ankomst med drinks og snacks

18.00:
Velkomst
Ved Anja Neiiendam, direktør i CfL, og Michael Jarlner, dagens ordstyrer, der er international kommentator og techredaktør på Politiken.

Dilemmaer og læringer
Krigen i Ukraine er kompleks, og danske virksomheder er under voldsomt pres fra flere sider. Situationen kalder på lederskab, men skal danske topledere bedrive udenrigspolitik? Michael Jarlner inviterer CFO René Schneider og bestyrelsesformand Peter Bartram på scenen for at få hver deres perspektiv på krigen.      

18.25
Krig og cybersecurity
Ved Peter Bartram, bestyrelsesformand for JP/Politikens Hus, One Cyber Group med flere. One Cyber Group har bl.a. investeret i Institut For Cyber Risk. Peter Bartram, der er general og tidl. forsvarschef, har et indgående kendskab til cyberkriminalitet. Truslen har længe været høj, men med Ruslands krig mod Ukraine er den steget markant. Hvad er der på spil? Hvordan ruster vi os mod cyberangreb?

19.00
Middag i restauranten

20.00:
Sendt i knæ af hackere

Ved René Schneider, CFO i Demant, der tager os bag scenen i et hackerangreb: Hvad skete der den dag i 2019, da koncernen blev sendt i knæ af et ransomware-angreb, hvor kriminelle forlangte løsesum for at genåbne systemerne. Det blev aldrig aktuelt, men samlet set kostede angrebet mellem 550 og 650 millioner kr. på driften i 2019. Hvordan har virksomheden rejst sig, og hvordan er den rustet mod fremtidens angreb?

20.45:
Status og perspektiver
Ved Michael Jarlner, international kommentator og techredaktør på Politiken, der giver sit perspektiv på krigen i Europa, herunder den forøgede trussel om cyberangreb. 

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Styrk effektiviteten i teamarbejdet

Hemmeligheden bag en organisations succes er ofte stærke teams. Det er i højere grad end nogensinde grupper frem for enkeltpersoner, der er med til at gøre en forskel. Men hvordan skaber man effektive teams? Hvad betyder det, at flere og flere arbejder remote?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

7. oktober 2022

1 dage

CfL

Inspirationsmøder

Hvor godt kender du CfL? Deltag i online intromøde

Mød direktør Anja Neiiendam og få en introduktion til CfL. Hør, hvordan du kan sikre dig, at I får størst muligt udbytte af jeres medlemskab. Ikke-medlemmer er mere end velkomne.

DKK Gratis/Åbent for alle /

25. oktober 2022

1 dage

Online

CfL-Topledertræf

Organizing for the New Normal

Uforudsigelighed og hastige ændringer er et vilkår. Hvad betyder det for din ledelse og din strategi? Velkommen til CfL-Topledertræf med Costas Markides, professor på London Business School.

DKK Medlemseksklusivt/Personlig invitation /

27. oktober 2022

1 dage

CfL og Aarhus

CfL-Briefing

Ledelse på tværs af generationer

For første gang nogensinde er der fire forskellige generationer på arbejdsmarkedet. Det stiller krav til dig som leder, men åbner også enestående muligheder. Hør hvilke, når du møder Marie Koch, seniorrådgiver i CfL.

DKK Gratis / Åbent for alle

28. oktober 2022

1 dage

CfL