VPP-Konferencen 2021

Intelligens og præcision i personvurdering

Medlemmer: 2.450 kr. / 2.950 for ikke-medlemmer

Det er kendt viden, at ingen testværktøjer forudsiger jobsucces bedre end intelligensmålinger, statistisk set. Alligevel er mange tilbageholdende når det kommer til anvendelsen af denne viden.

For hvad er intelligens egentlig? Er der ikke nogen, der er kloge – men alligevel ”ikke rigtig kloge”? Og hvad med alle dem, der ikke passer ind i statistikken og får succes i arbejdslivet uden at være gode til at besvare intelligenstest? 

De spørgsmål og flere sætter vi fokus på, når VPP traditionen tro, afholder årlig konference for alle med interesse i professionel personvurdering – i år under overskriften Intelligens og Præcision i Personvurdering.

Kom og hør dr. med. Peter Lund Madsen fortælle om hjernetalenter, AU-professor Lars Larsen om intelligenstests, ph.d. Troels Gottlieb om mentalisering – den sociale G-faktor, SVP i Vestas Thomas Hedegård Rasmussen om evidensbaseret ledelse i globale virksomheder og UCL-professor Adrian Furnham om Emotional Intelligence.

Se det fulde program her, hvor du også kan tilmelde dig.

Kommende arrangementer

Sådan skaber du diversitet og inklusion - webinar

Den unge generation, kunder, investorer og andre interessenter kræver diversitet – på tværs af køn, alder og etnicitet. Det kan være en både bøvlet og udfordrende ledelsesopgaver, så hvordan gør du? Få en række bud på dette CfL-Klubhusmøde. Dette webinar er målrettet ledere og HR i Grønland.

Sådan arbejder du med kulturforandringer

Webinar forbeholdt ledere og HR på Grønland: Spænder kulturen ben for forandringer i din organisation? Så deltag på dette CfL-Webinar, hvor du gennem tre forskellige cases og perspektiver bliver klædt på til at arbejde med kulturforandringer.

Sådan arbejder du med strategi - webinar

På dette CfL-Klubhusmøde får du en introduktion til forskellige faser i strategiarbejdet og du bliver præsenteret for analysemodeller til udvikling og involvering, herunder Simple Rules. Dette webinar er målrettet ledere og HR i Grønland.

Har du spørgsmål?

Hafdis B. Thorsteinsdottir
Relations Manager

T: +45 2098 3977
M: hbt@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik