Bliv udfordret med

Netværk for direktører

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværkenes formål er at bringe ledere sammen på direktørniveau, hvor de kan bruge hinandens viden til at udfordre og inspirere hinanden via cases og dermed flytte sig mentalt og ledelsesmæssigt. Samtidig er det dog i afslappede rammer med plads til humor.

Vi arbejder primært med egne (herunder personlige) cases, og vi ser på dem dels ud fra et ledelsesmæssigt og dels ud fra et samfundsøkonomisk/-fagligt perspektiv.

Temaer

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer, men arbejder også med trends og teori samt personlig lederstil og udvikling.

Eksempler på temaer:
  • Agile og nye organisationsformer - hvordan gør man?
  • Ledelse af bæredygtighed set fra direktørens stol
  • Egen bestyrelseskarriere. Er det nu eller senere?
  • Ledelse af generationer
  • Fra kriseledelse til strategisk tænker
  • Det værdiskabende bestyrelsessamarbejde er også direktørens ansvar
  • Forretningsudvikling er meget mere end digitalisering og omvendt
  • Udvikling af ledergruppen er direktørens ansvar – selv om det er både svært og dilemmafyldt
  • Hvilke krav stiller medarbejdere anno 2024 til nutidens ledelse?
  • Diversitet og inklusion er det nye sort – deling af initiativer og resultater.

Mødetyper

4 årlige møder: Møderne kan være heldagsmøder eller døgnmøder.
Invitation til CfL-Topledertræf

Mødesteder

CfL, deltagernes arbejdsplads samt konferencesteder.

Hvad koster det?

Fra kr. 25.500 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og fra kr. 30.000 ekskl. moms pr. år for andre.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværkene. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Deltagerne er adm. direktører for mindre (40 – 50 ansatte) eller mellemstore virksomheder eller direktører for større virksomheder. Netværkene er sammensat, så deltagerkredsen dækker samfundet meget bredt, hvilket samtidig giver et eminent forum til at få sparring til det strategiske beredskab.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Vi har forskellige netværksgrupper for direktører. Mødestrukturen i de enkelte grupper varierer og derfor varierer prisen også.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Gruppe 1: 3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 17.00-17.00)

Gruppe 2: 1 heldagsmøde (kl. 9.00-16.00) + 3 døgnmøder (kl. 17.00-16.00)

Gruppe 3: 3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 14.00-14.00)

"Det er både berigende og interessant at være en del af CfLs Direktørnetværk. I et fortroligt rum i gode rammer får vi vendt fælles udfordringer, og vi får indsigt i hinandens måder at være leder på. Jeg synes, at deltagerne og facilitator skaber et inspirerende fællesskab, som giver mig personlig og professionel værdi."


Birgitte Wederking, Director, Greater Copenhagen EU Office

Mød direktørnetværkets mødeleder Anja Neiiendam

Anja Neiiendam har det forretningsmæssige ansvar for CfL Netværk og sidder i CfLs direktion. Hun har kompetencer inden for faglig og personlig udvikling af ledere samt etablering og facilitering af ledelsesnetværk.

Derudover har Anja Neiiendam fokus på undervisning og træning i ledelses- og organisationsudvikling, forandringsledelse, ledelseskommunikation, ledelsesteamudvikling – herunder en klar forankring til forretningsudvikling og –forståelse.

Læs mere om Anja Neiiendam.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

"Som leder i et direktørlag kan det let blive ensomt i forhold til sparring, ideer og strategisk udvikling — eller når der er modstand, og de svære beslutninger skal træffes. Som deltager i et af CfLs direktørnetværk, får man muligheden for at høre om andres situation, lære af deres fejl og gode oplevelser og komme med input. Det er uanset, om man er leder i en stor, lille, privat eller offentlige virksomhed. Vidensdeling og sparring om ledelsesværktøjer og -redskaber er essentielt for, at man kan udvikle sig selv og sin organisation. Det giver ledernetværk mulighed for."


Preben Buchholtz Hansen, underdirektør, Skattestyrelsen, Erhverv

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik