I CfL netværk for PA'ere sætter vi fokus på netop de udfordringer, som du står overfor helt aktuelt. Vi tager udgangspunkt i virkeligheden, som den ser ud i dag og i morgen.

Vi er en meget mangfoldig gruppe, som består af alt fra PA’ere, chefsekretærer, direktionsassistenter, HR-medarbejdere, teamledere og lignende funktioner. Din titel er ikke så vigtig, det er mere din funktion/faglige rolle, der skal matche netværket.

Vi understøtter typisk ledelsen/topledelsen – en eller flere – og er ofte bindeled mellem ledelsen og den øvrige organisation i virksomheden. Vores opgaver er alt fra koordinering og typisk sekretærarbejde til at være støtte for bestyrelsen og direktionen.

Hvorfor vælge et professionelt PA-netværk hos CfL?

Facilitator: Det er altid en af CfLs fastansatte rådgivere, som er facilitator på alle netværksmøder. Og som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og kompetent mødeledelse med stor interaktion.

Programmer: I CfL har vi med vores stærke og brede ledelseskompetencer altid fingeren på pulsen. Dertil kommer, at vi ved, hvad der rører sig i virksomhederne og det omkringliggende samfund.

Netværk: Vi udvælger omhyggeligt netværksdeltagerne, så der er et godt match mellem deltagernes udfordringer og interesser i netværkene. Fortrolighed er et nøgleord.

Ledelseshus: CfL er Danmarks største ledelseshus. Vores 70 medarbejdere er eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle ledelsesdiscipliner.

Vil du opdatere din ledelsesfaglige viden, få nye indsigter, konkrete værktøjer samt sparre med andre - så er et CfL-netærk noget for dig.

Fælles for CfL netværk er, at samtlige deltagere er erfarne PA'ere i deres daglige virke. Viden om ledelse, sparring og relationer er altid omdrejningspunktet her.