TDC OurWay

Strategiunderstøttelse

TDC Group ønsker at understøtte og supplere TDC Groups ledere og nøglemedarbejdere i brugen af Leadership Pipeline og OurWay, som centrale elementer i strategiimplementeringen

 

Leadership Pipeline

Ledelsesadfærden skal særligt vise sig i en styrkelse af Leadership Pipeline. Ledelse på niveau og efterspørgslen af ledelse på niveauer over og under, samt i ledelse af team(s). The job that needs to get done.

 

OurWay

Kort sagt er OurWay en fælles ramme som sikrer, at vi alle handler ud fra vores fæles værdier og fire commitments, der handler om: Hvordan vi tænker kunden først hvordan vi samarbejder, hvordan vi træffer beslutninger og hvordan vi eksekverer - og altid med udgangspunkt i det, vi er sat i verden til for, at skabe forbindelser mellem mennesker.

 

Formål

TDC Group sammentænker ledertræning, -værktøjer og HR processer med fokus på resultater, rollebaseret adfærd (the job that needs to get done – Leadership Pipeline) og OurWay commitments.

Målet er at skabe sammenhæng mellem alle lederes og dermed også alle medarbejderes adfærd, performance og kultur. 

Hent vores brochure om CfLs Community I brochuren kan du læse om alle medlemsfordelene, og hvordan din organisation bliver medlem. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure