CfL-Klubhusmøde

Ledelse af digital transformation

Salen Presse

Det ene it-projekt afløser det andet, og mange ledere og organisationer oplever, at det skal gå hurtigere og hurtigere. Nu kan vi så toppe udviklingen med AI, de kunstigt intelligente sprogmodeller som f.eks. ChatGPT, og det gør - om muligt - lederrollen endnu mere krævende. 

Uanset organisationens digitale modenhed, skal vi altid stille os selv spørgsmålet: Hvad er det vi vil opnå? Ikke kun på øverste strategiske niveau, men også ude i de enkelte afdelinger og enheder. Hvad er vores ansvar som ledere, og har vi det team, der kan drive den digitale transformation? Det er temaet for CfL-klubhusmødet om digital transformation med Thomas Skelbo, seniorrådgiver i CfL, som vært.

Mød blandt andre Annabeth Aagaard, professor i digitalisering og bæredygtighed på Aarhus Universitet ved Institut for Virksomhedsledelse. Læs udbygget programbeskrivelse neden for. 

Skab værdi med kunstig intelligens nu!

Ved Martin Bern Madsen og Benjamin Toppenberg Lazar, TodAI

Kunstig intelligens er nu nået til et punkt, hvor langt de fleste virksomheder kan implementere det i egen forretning. Spørgsmålet er bare hvordan, og hvilke løsninger, der passer til hvad?

Det giver Martin og Benjamin, hhv. Solution Manager og Data Scientist i konsulentvirksomheden TodAI, nogle helt konkrete eksempler på. Hør, hvordan de har arbejdet med AI-løsninger i forskellige virksomheder og brancher.  

Case: Sådan arbejder DBI med kunstig intelligens

Ved Carsten Damgaard, forskningsdirektør, DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Siden ChatGPT’en blev tilgængelig for offentligheden i slutningen af 2022, har intet været det samme. I hvert fald ikke i DBI, hvor forskningsdirektøren var hurtig til at nedsætte en task force, der efter kun 14 dage var klar med første prototype på en AI-assistent til at besvare spørgsmål om brandsikkerhed.

Udviklingen fortsætter, den går hurtigt, og den foregår på rigtigt mange niveauer i koncernen. Lige nu står forskningsdirektøren og tripper for at komme i gang med Microsofts copilot, så der kan høstes gevinster i lukkede systemer. Glæd dig til at høre, hvordan det kan lade sig gøre at arbejde med AI, når menneskers liv kan afhænge af korrekte svar.         

Digital modenhed: Hvordan leder du transformationen til næste niveau?

Ved Annabeth Aagaard, professor ved Aarhus Universitet 

Hvad er de vigtigste ledelsesgreb i digital transformation? Hvordan arbejder du med det organisatorisk? Og hvad er det for en forandring, du skal skabe i din egen afdeling eller enhed? Det ved Annabeth Aagaard, professor i digitalisering og bæredygtighed på Aarhus Universitet ved Institut for Virksomhedsledelse, Center for Små og Mellemstore Virksomheder. Glæd dig til et praksisnært oplæg om, hvordan du løfter den digitale modenhed - uanset dit ledelsesrum, og uanset om teknologien hedder AI eller BI.

Annabeth Aagaard tager bl.a. afsæt i et forskningsprojekt, der måler virksomheders digitale modenhed på en række parametre. Du får tilsendt modellen på forhånd, og har derfor mulighed for at diskutere dine egne udfordringer sammenlignet med andre, der arbejder med digital transformation. 

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

CfL-Briefing

De store dagsordner i 2024: På vej mod mere kaos?

Velkommen til årets første CfL-Briefing, hvor vi kigger ind i 2024. Hvad er de vigtigste dagsordner inden for politik, digitalisering og økonomi?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

12. januar 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til strategieksekvering

I takt med at beslutningskraften bredes ud i organisationerne, kommer ledere på alle niveauer til at spille en stadig større rolle i strategiarbejdet – især i eksekveringsfasen. Hvordan griber du opgaven an?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

26. januar 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af arbejdstiden

Samfundsdebatten om vores arbejdsliv og arbejdstid raser, og lige som vi troede, vi havde fundet en formel for fleksibilitet, vokset ønsket om kortere arbejdstid. Eller gør det?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

8. marts 2024

1 dage

CfL

CfL-Konference

Ledelse af diversitet og inklusion

Mange ledere og HR arbejder allerede med diversitet, lighed og inklusion, men selv de organisationer der opererer med konkrete mål og biastræning oplever, at resultaterne udebliver. Hvorfor? Er det bøvlet værd?

DKK 3.500 kr. / 5.000 kr.

15. marts 2024

1 dage

CfL, Folke Bernadottes Alle 45, 2100 København Ø