CfL-Klubhusmøde

Ledelse af digital transformation

Salen Presse

Det ene it-projekt afløser det andet, og mange ledere og organisationer oplever, at det skal gå hurtigere og hurtigere. Nu kan vi så toppe udviklingen med AI, de kunstigt intelligente sprogmodeller som f.eks. ChatGPT, og det gør - om muligt - lederrollen endnu mere krævende. 

Uanset organisationens digitale modenhed, skal vi altid stille os selv spørgsmålet: Hvad er det vi vil opnå? Ikke kun på øverste strategiske niveau, men også ude i de enkelte afdelinger og enheder. Hvad er vores ansvar som ledere, og har vi det team, der kan drive den digitale transformation? Det er temaet for CfL-klubhusmødet om digital transformation med Thomas Skelbo, seniorrådgiver i CfL, som vært.

Mød blandt andre Annabeth Aagaard, professor i digitalisering og bæredygtighed på Aarhus Universitet ved Institut for Virksomhedsledelse. Læs udbygget programbeskrivelse neden for. 

Skab værdi med kunstig intelligens nu!

Ved Martin Bern Madsen og Benjamin Toppenberg Lazar, TodAI

Kunstig intelligens er nu nået til et punkt, hvor langt de fleste virksomheder kan implementere det i egen forretning. Spørgsmålet er bare hvordan, og hvilke løsninger, der passer til hvad?

Det giver Martin og Benjamin, hhv. Solution Manager og Data Scientist i konsulentvirksomheden TodAI, nogle helt konkrete eksempler på. Hør, hvordan de har arbejdet med AI-løsninger i forskellige virksomheder og brancher.  

Case: Sådan arbejder DBI med kunstig intelligens

Ved Carsten Damgaard, forskningsdirektør, DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Siden ChatGPT’en blev tilgængelig for offentligheden i slutningen af 2022, har intet været det samme. I hvert fald ikke i DBI, hvor forskningsdirektøren var hurtig til at nedsætte en task force, der efter kun 14 dage var klar med første prototype på en AI-assistent til at besvare spørgsmål om brandsikkerhed.

Udviklingen fortsætter, den går hurtigt, og den foregår på rigtigt mange niveauer i koncernen. Lige nu står forskningsdirektøren og tripper for at komme i gang med Microsofts copilot, så der kan høstes gevinster i lukkede systemer. Glæd dig til at høre, hvordan det kan lade sig gøre at arbejde med AI, når menneskers liv kan afhænge af korrekte svar.         

Digital modenhed: Hvordan leder du transformationen til næste niveau?

Ved Annabeth Aagaard, professor ved Aarhus Universitet 

Hvad er de vigtigste ledelsesgreb i digital transformation? Hvordan arbejder du med det organisatorisk? Og hvad er det for en forandring, du skal skabe i din egen afdeling eller enhed? Det ved Annabeth Aagaard, professor i digitalisering og bæredygtighed på Aarhus Universitet ved Institut for Virksomhedsledelse, Center for Små og Mellemstore Virksomheder. Glæd dig til et praksisnært oplæg om, hvordan du løfter den digitale modenhed - uanset dit ledelsesrum, og uanset om teknologien hedder AI eller BI.

Annabeth Aagaard tager bl.a. afsæt i et forskningsprojekt, der måler virksomheders digitale modenhed på en række parametre. Du får tilsendt modellen på forhånd, og har derfor mulighed for at diskutere dine egne udfordringer sammenlignet med andre, der arbejder med digital transformation. 

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Koordinator

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Styrk ledernes mentale sundhed 

Vi har i flere år haft fokus på medarbejdernes mentale sundhed, men hvordan står det til med ledernes trivsel? Få en række bud på dette klubhusmøder, hvor vi også fremlægger resultaterne af CfL's nye undersøgelse om ledertrivsel.

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

23. august 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til strategisk HR

Det er HRs rolle at understøtte forretningen, og når debatter om arbejdstid, køn og klima rykker ind på de danske direktionskontorer, skal også HR gribe de nye strategiske udfordringer. Hvordan?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. oktober 2024

1 dage

CfL

HR

HR-juraKonference

Kom til HR-juraKonference i CfL, hvor vi i samarbejde med advokatfirmaet Norrbom Vinding tager pulsen på HR-juraen

DKK 3.500,- / 5.000,-

27. november 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Godt lederskab anno 2025

På årets sidste klubhusmøde kigger vi ind krav og forventninger til dig som leder på både det strategiske og operationelle plan. Hvilke store – og måske kaotiske – dagsordner kigger vi ind ind?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. december 2024

1 dage

CfL