Sådan arbejder du med AI og personlighedstest
CfL-Konference
Har du styr på processerne, når du arbejder med rekruttering og udvikling af ledere og medarbejdere? Og bruger du de rigtige værktøjer? Uanset om du kan svare ja, sådan da eller nej, så rammer en ny virkelighed.
AI, eller kunstig intelligens, som vi kalder det på dansk, er allerede godt i gang med at forandre vores arbejde, og det gælder alt fra rutineprægede opgaver til videnstunge projekter. Eksperter betegner kunstig intelligens for en revolution på størrelse med internettet og mobiltelefonen, og spørgsmålet er, hvad det kommer til at betyde, når vi arbejder med testværktøjer?
Kan vi gøre AI til en del af løsningen frem for at forstørre udfordringerne? Hvad er muligheder og faldgruber?
Vi afslutter konferencen med en lækker frokost. Se udbygget program nedenfor.
Husk, at du sparer 20% på de efterfølgende billetter, hvis du tager én eller flere kolleger med.
Ved Adrian Furnham, forfatter og professor i psykologi
Big data, smart phones og sociale medier gør det det allerede nu muligt at indsamle data om vores personlighed. Nu kan vi så tilføje en ny kraftfuld teknologi, og spørgsmålet er, hvad det kommer til at betyde? I dette oplæg får du det store billede udlagt af en af verdens tungeste profiler inden for personlighedstest.
Glæd dig til at møde professor og psykolog Adrian Furnham, der har forsket i personlighedstests gennem de seneste 40 år, og som HR Magazine netop har udnævnt som en af de 20 mest indflydelsesrige personer i verden inden for HR. Få Adrian Furnham’s udlægning af de nye trends. Hvad kan vi forvente de næste år?
Oplægget efterfølges af Q&A.
Ved Mette Boje, psykolog og chef for testværktøjer i CfL
Kan ansigtsgenkendelse eller øjenbevægelser levere information, der korrelerer med vores personlighed? Det er i hvert fald afsættet i nogle af de AI-tools, der allerede nu er frit tilgængelige på markedet, og i dette oplæg demonstrerer Mette Boje, hvad nogle af de nye værktøjer kan. Er det bare sjov underholdning, eller er det seriøse alternativer til de velkendte personlighedstest?
Oplægget efterfølges af en faciliteret debat om etiske principper.
Ved Merete Nedergård, direktør i DSA
Din Sundhedsfaglige A-kasse, DSA, har 98.000 medlemmer - alle med en sundhedsfaglig uddannelse. Flere end 5.500 bliver ledige i løbet af et år, og ca. 20.000 deltager årligt på temamøder eller er aktive brugere af karrieresamtaler og stresscoaching.
DSAs daglige kerneopgave er at hjælpe nyledige og nyuddannede med den rette og hurtige vej videre i karrieren eller ind på arbejdsmarkedet, og det er her, AI kommer ind i billedet. Få indblik i, hvordan DSA arbejder med kunstig intelligens og samtidigt tager højde for sikkerhed og etik.
Hør også om, hvilke nye skridt der er på vej, i takt med at regeringen ønsker at nedlægge jobcentrene og give endnu mere ansvar til A-kasser og private aktører.
Ved Catrine Søndergaard Byrne, Partner i PWC, Head of Employment, GDPR og Dataethics
Et er alle mulighederne, når vi arbejder med kunstig intelligens. Noget andet er juraen. I dette oplæg tager Catrine Søndergaard Byrne, der arbejder i PwC Law, dig gennem de vigtigste regler. Hvad siger GDPR og dataetikken?