CfLs toplederstafet

Ledelse skaber vi sammen

Velkommen til CfLs toplederstafet, hvor du får indblik i, hvordan andre topchefer finder fodfæste i den nye virkelighed.


CfL er et ledelseshus, der er ejet af medlemmerne. Det giver en unik mulighed for at dele erfaringer og best practice – også om corona. I serien "Ledelse skaber vi sammen" giver vi ordet til en række topchefer, der fortæller, hvordan de finder fodfæste i den nye virkelighed. Stafetten sendes hver uge videre med et nyt spørgsmål. På den måde afdækker vi genåbningen af Danmark - uge for uge.

Ledelse skaber vi sammen.

Vil du bidrage?


CfL er et ledelseshus, der er ejet af medlemmerne. Det giver en unik mulighed for at dele erfaringer og best practice – også om corona. Hvis din organisation gemmer på en god historie, så kontakt CfL ved at skrive til pba@cfl.dk. Vi modtager gerne tekster, billeder eller videoer.

Her kan du læse om alle fordelene ved at være medlem af CfL-Community

 

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Hent brochure om CfL-Community Læs om alle medlemsfordele og få et overblik over kommende arrangementer, eksklusive rabatter, HR-jura Hotline og priser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Andre så også

Executive coaching

Har du brug for et fortroligt rum til at vende dilemmaer? Læs mere om vores coachingforløb for topledere.