Vores medarbejdere er førende på deres felt og er samtidig i stand til via samarbejde med kolleger at skabe den helt rette løsning i partnerskab med kunden.

Vi ønsker at tiltrække personer med ledelsesfaglig idealisme, som ikke er til quick fix. Vi ønsker, at vores medarbejdere, når de forlader os, gør det til stillinger på et højere niveau og gerne hos vores medlemmer.

Ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Uopfordrede ansøgninger 

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning samt CV til job@cfl.dk.

Søger du uopfordret en stilling som chef- og virksomhedsrådgiver indenfor Strategisk Ledelse eller Erhvervspsykologisk Rådgivning, beder vi dig ansøge her, hvor du også kan læse mere om, hvilke profiler vi efterspørger.

Søger du uopfordret en stilling som virksomhedsrådgiver indenfor salg til Toplederudvikling, beder vi dig ansøge her, hvor du også kan læse mere om, hvilke profiler vi efterspørger.

Har du spørgsmål eller behov for yderligere information, skriv da en mail til job@cfl.dk.

Databehandling

Vi gør opmærksom på følgende omkring behandling af ansøgninger og rekrutteringsproces, der gælder for både uopfordrede ansøger og ansøger til opslåede stillinger. Læs mere her 

Hvorfor arbejde hos CfL

CfL er en attraktiv arbejdsplads, hvor den enkeltes muligheder og ønsker aktivt søges afstemt med vores behov her og nu og på længere sigt. Et vigtigt omdrejningspunkt er medarbejderudviklingssamtalerne (MUS), hvor den overordnede strategi og den enkelte afdelingsstrategi nedbrydes til konkrete planer for den enkelte medarbejder.

Herudover følger CfL gennem temperaturmålinger og afdelingsmøder med direktionen tæt med i både den generelle og specifikke stemning i organisationen for at kunne forbedre forholdene og fastholde CfL som en attraktiv arbejdsplads. Alle med ledelsesansvar evalueres herudover en gang årligt af egen direkte leder, kolleger og medarbejdere gennem en 360 graders tilbagemelding.

CfL tilbyder som førende kompetenceudviklingshus naturligt sine medarbejdere et bredt spektrum af udviklingsmuligheder, f.eks. deltagelse i intern træning, netværksaktiviteter og projektarbejde. Desuden sker en betydelig del af organisationens udvikling af rådgivernes kompetencer som en integreret del ved levering af kundeopgaver.