Job hos CfL

Erfarne chef- og seniorrådgivere - strategisk ledelse

Besidder du en høj grad af selvstændighed, kan håndtere komplekse og skiftende arbejdsopgaver og brænder for at forstå vores kunders forretning og behov, så kan vi tilbyde en spændende og udfordrende hverdag hos CfL.

Dit arbejde

Du skal hjælpe medlemsvirksomheder og andre kunder med at gennemføre strategiske forandringsprojekter i den private og offentlige sektor. Dine opgaver vil spænde fra at rådgive ledere med strategisk ansvar omkring design af strategiforløb, udvikling og implementering af strategi, over facilitering af forandringsprojekter i organisationer, til at designe og gennemføre interne lederudviklingsforløb. Dertil vil du kunne indgå i undervisningen på vores åbne forløb og programmer.

Du skal være vant til at identificere mulige kunder, etablere kontakten, designe løsningen og levere hos kunden – dette i fleksibelt samspil med kunden og dine CfL-kolleger. 

Din profil

Vi er interesseret i kolleger, der drives af en god portion idealisme, og som ikke er interesserede i ’bare’ at levere hurtige svar eller moderigtige løsninger. Vi vil have medarbejdere, der brænder for at forstå vores kunders forretning, for samspillet med kunderne og for at skabe udvikling for og med kunden.

Desuden forventer vi, at:

  • Du har en akademisk uddannelse og nogle års erfaring med rådgivning af topledelsen inden for strategisk HR eller strategisk ledelse i private og/eller offentlige virksomheder
  • Du er en erfaren rådgiver, der trives i samspil med andre og kan drive udviklingsprocesser
  • Den ideelle kandidat har flere års erfaring som ekstern rådgiver med fokus på strategiudvikling og -implementering samt formidling og eventuelt lederudvikling

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i vores effektive og kompetente team af kolleger, som arbejder med ledere, strategi, ledelses- og forretningsudvikling i mange forskellige kontekster.

CfL tilbyder en bred palet af rådgivningsydelser, lige fra ledelsesakademier, strategifacilitering, forandringsledelse, projektledelse, digitalisering til forretningsmodeller og -potentiale. 

CfLs medarbejdere er førende på deres felter og er samtidigt i stand til – via samarbejde med kolleger – at skabe den helt rette løsning i et partnerskab med kunden. Faglig og personlig udvikling er en naturlig del af vores virke, og derfor tilbyder CfL som førende kompetenceudviklingshus naturligt sine medarbejdere et bredt spektrum af udviklingsmuligheder.

Send din uopfordrede ansøgning samt CV til job@cfl.dk.

Vi gør opmærksom på følgende omkring behandling af ansøgninger og rekrutteringsproces, der gælder for både uopfordrede ansøger og ansøger til opslåede stillinger. Læs mere her

Læs mere om CfL her

CfLs centrale opgave er at løfte ledelseskvalitet i Danmark. Vi udvikler ledere via rådgivning, netværk, kurser og testværktøjer, og vi sætter rammerne for, hvordan du som leder skaber værdi. For din organisation og for samfundet.  Det unikke ved CfL er, at vi er ejet medlemmerne, der tæller både private og offentlige virksomheder. 

Har du spørgsmål?

Henrik Graungaard
Chefrådgiver

T: +45 5154 4126
M: hgr@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik