LÆR AT LEDE SITUATIONSBESTEMT

Introduktion til SLII®

Introduktionsmøde for ledere, HR- og organisationskonsulenter i Grønland. Gratis for medlemmer af CfL.

6 (2)

Kom og få en introduktion til SLII®

På introduktionsmøde bliver du præsenteret for Blanchards koncept SLII® og de grundlæggende elementer i teorien bag. Underviserne giver en gennemgang af, hvad SLII® handler om, og hvordan værktøjet kan skabe stor værdi i lederrollen. Undervejs har vi fokus på typiske udfordringer, som ledere står overfor. Vi kigger også på, hvilke udfordringer man kan møde, når man ønsker at implementere SLII® som ledelsesværktøj.

Introduktionsmøde er en kondenseret udgave af SLII Koncepter, og tilbydes nu helt eksklusivt til alle grønlandske virksomheder, som ønsker kendskab til SLII®.

Lær at lede situationsbestemt

Har du nogensinde tænkt over, at du ved at vælge den rigtige ledelsesstil, både kan nå virksomhedens mål, skabe øget arbejdsglæde hos dine medarbejdere og samlet set opnå et bedre resultat?

 • Hvordan sikrer du dig, at du udvikler dine medarbejdere optimalt, så de hurtigere bliver selvkørende ift. de mål og opgaver, de bliver stillet?
 • Hvorfor giver det mening at være skarp til at vurdere dine medarbejderes behov for instruktion og støtte?
 • Hvordan kan du ved hjælp af bedre kommunikation nå resultater, du ikke troede, var muligt?

Lær at lede situationsbestemt, og skab et fælles sprog om ledelse.

Hvad er SLII®?

SLII® er en ledelsesfilosofi, hvor situationen og den enkelte medarbejder er i fokus. Anvender man SLII® som sit ledelsesværktøj, er udgangspunktet, at man tilpasser måden at lede på, alt efter hvilken udfordring og medarbejder man står overfor.

SLII® bygger bro mellem medarbejderens kompetence og engagement, og til den ledelsesstil lederen vælger at anvende.

SLII® betegnes som et ledelsesværktøj, men faktisk er ideen også at medarbejderen inddrages. På den måde skaber man et fælles grundlag, eller sprog, for at opnå det bedste samarbejde mellem leder og medarbejder. Når man leder situationsbestemt, ser man ledelse som et partnerskab, hvor det er naturligt, at medarbejderne tager medansvar for at blive ledet.

Målgruppe

Introduktionen er for dig, der er helt ny leder eller leder med nogen erfaring. Det kan også være, at du har ledet i mange år, men søger inspiration til at løse nye ledelsesmæssige udfordringer. Du kan også være en del af en ledergruppe, der nu har behov for et fælles, effektivt ledelsessprog. Kurset henvender sig også til HR- eller organisationskonsulenter, som ønsker en introduktion til SLII®. 

Tidligere deltagere har bl.a. været fra følgende virksomheder:

 • AMBU
 • Chr. Hansen A/S
 • Danske Spil A/S
 • Lån og Spar Bank A/S
 • Rambøll Danmark A/S
 • Rockwool A/S
 • Vestas Wind Systems A/S

Forberedelse og materiale

 • Forud for mødet får du mulighed for at udfylde en personlig LBA selvvurdering (Leader Behavior Analysis II®"). LBA er en lederadfærdsanalyse, som bruges til at analysere din lederadfærd og forbedre dine ledelsesevner.
 • Materialet der bliver brugt vil være tilgængeligt online. Du får adgang til det før kurset, hvor det er en fordel at bruge et par timer på at forberede sig. Når kurset er slut har du også adgang til materialet om SLII® online. På den måde kan du nemt dele det med dine medarbejdere og nærmeste samarbejdspartnere.
 • På mødet modtager du en deltagerhåndbog om SLII Koncepter

Mød underviseren

Thomas Skelbo er certificeret SLII®-træner, og han underviser på CfLs grundforløb SLII Experience™.

Thomas Skelbo har fokus på udvikling af mennesker, teams og organisationer gennem ledelsesudviklingsforløb i virksomheder. Thomas Skelbo har en naturlig anerkendende tilgang til udvikling af ledere, teams og organisationer qua hans masteruddannelse i positiv psykologi.

Læs mere om Thomas Skelbo.

Mød underviseren

Henrik Graungaard er certificeret i SLII®.

Henrik Graungaard har stor erfaring med at gennemføre strategiske forandringsprojekter i den private og offentlige sektor. Opgaverne spænder fra at rådgive ledere med strategisk ansvar over facilitering af forandringsprojekter til design af interne lederudviklingsforløb.

Læs mere om Henrik Graungaard.

Har du behov for sparring, eller har du spørgsmål?

Gitte Kapel
Senior kompetencerådgiver

T: +45 5154 4112
M: gka@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Få besked om nye datoer

For at få en mail når der er nye datoer skal du acceptere vores privatlivspolitik