Online kompetenceudvikling

Her kan du få et overblik over alle CfLs online-kurser og webinarer.

Velkommen til CfLs univers af virtuelle tilbud.

Udnyt tiden og brug de mange muligheder for inspiration og ny læring – også på distancen. 

Har du spørgsmål til vores udbud af virtuelle webinarer, kurser og online-undervisning eller ønsker, der ikke er repræsenteret nedenfor, hører vi meget gerne fra dig.

Vi er vant til at lave specialtilpassede løsninger til vores kunder, og vi kan helt sikkert også finde den rigtige virtuelle løsning til jer, uanset om der er tale om et inspirationsmøde, et kortere kursus eller længere forløb.

 Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan kontakte kursuschef Martin Winther Nørlev eller seniorrådgiver Susanne Hommelgaard 

Distanceledelse

Medlemmer: 10.600 kr. / Andre: 12.500 kr.

8. jun kl. 9:00 – 9. jun 2020 kl. 16:30

God distanceledelse skaber retning, koordinering og vi-følelse derude og ikke mindst tillid i teamet og mellem dig og dine medarbejdere. På kurset arbejder vi med din distanceledelse og de værktøjer du kan bruge.

Tilmeld dig her

Communication - virtual training

Medlemmer: 5.000 kr. /Andre 5.000 kr.

Communication skills are crucial to professional communication and the ability to make the desired impact.

This workshop will improve your knowledge and ability to communicate effectively with superiors, colleagues, staff and customers.

Læs mere og tilmeld dig

Coaching Essentials

Faciliteringssæt: 5.000 kr.

Coaching Essentials er en ledelsesmæssig færdighed, der differentierer den gode leder fra andre ledere. I den coachende tilgang er lederen spørgende, nysgerrig og hjælper medarbejderen til selv at komme med løsning på udfordringen.

Coaching Essentials er struktureret, så du kan undervise i det både virtuelt og som klasseundervisning. Du får tilsendt et faciliteringssæt på engelsk, der indeholder en undervisningsmanual, links til videofaciliteringsmateriale og en PowerPoint-præsentation til dine deltagere.

Kom i gang med undervisning i egen organisation

Styrk tillid

Faciliteringssæt: 5.000 kr.

Styrk tillid har fokus på adfærd og handlinger indenfor kompetence, integritet, empati og pålidelighed. Det er her man oftest går galt af hinanden.

Styrk tillid er struktureret, så du kan undervise i det både virtuelt og som klasseundervisning. Du får tilsendt et faciliteringssæt, der indeholder en undervisningsmanual, links til videofaciliteringsmateriale og en PowerPoint-præsentation til dine deltagere.

Kom i gang med undervisning i egen organisation

Teamledelse

Faciliteringssæt: 5.000 kr.

Teamledelse udvikler dine ledere til at give den rigtige sparring til teamet og bruge ressourcerne i teamet optimalt. På den måde kan du skabe high performance teams.

Teamledelse er struktureret, så du kan undervise i det både virtuelt og som klasseundervisning. Du får tilsendt et faciliteringssæt, der indeholder en undervisningsmanual, links til videofaciliteringsmateriale og en PowerPoint-præsentation til dine deltagere.

Kom i gang med undervisning i egen organisation

JTI – Jungiansk Typeindeks

Medlemmer: 16.900 kr. /Andre: 19.900 kr.

Har du fokus på at optimere relationerne og samarbejdet i din virksomhed? Både det, der allerede fungerer, men særligt det der kunne være bedre?

Så er udviklingsværktøjet JTI – Jungiansk Typeindeks måske noget for dig og din virksomhed.

Du kan trygt melde dig til næste afholdelse. Hvis og såfremt, at COVID-19 stadig står på, konverteres undervisningen til virtuel undervisning/online forløb.

Læs mere og reservér din plads

Virtuelt netværk med fokus på dit lederskab

Gratis for medlemmer

Torsdag den 11. juni 2020 kl. 13-16

Som deltager i et af CfL´s virtuelle netværk bliver du tilknyttet en fast gruppe med en erfaren CfL-facilitator, der sikrer fortrolighed og tryghed i gruppen.

Hvert møde er en kombination af gensidig sparring og faglige oplæg.

 

Tilmeld dig her

SOS-ledelsesrådgivning online

Få 1:1 online-sparring med en ledelsesrådgiver fra CfL

Uvished og afmagt har lammet mange organisationer lige nu pga. COVID-19. Vi står klar til at hjælpe dig med det samme. Du kan have en af CfLs erfarne ledelsesrådgivere i røret med kort varsel.

Den rigtige beslutning i går - eller for blot et par timer siden – er måske allerede forældet. Det eneste, der er sikkert, er, at dagsordenen står på uorden.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik