Online kurser

Vi tilbyder flere af vores populære kurser inden for ledelse online.Vi tilbyder flere af vores populære kurser inden for ledelse online.

På denne side kan du finde en oversigt over vores lederkurser, som du kan tage online. Med en online lederuddannelse kan du styrke dine kompetencer og din udvikling som leder på en fleksibel måde.

Alle vores online kurser foregår live, og det betyder, at der er direkte interaktion mellem undervisere og kursister samt kursisterne imellem. Vi skifter undervejs i forløbet mellem:

  • Præsentation af praktisk anvendelige modeller
  • Breakout-sessions, hvor du bliver sat sammen med andre i et onlinegrupperum
  • Fælles refleksion om udfordringer og metoder

Inden et online kursus begynder, vil du modtage en guide pr. mail med praktisk information samt et link, der skal bruges til at deltage i selve kurset.

Det er muligt at deltage i kurset, uanset hvor du befinder dig. Det eneste du har brug for er en computer med fungerende mikrofon og kamera samt adgang til internettet.

Vores onlinekurser er altid anvendelsesorienteret med en række værktøjer, som du kan gå hjem og bruge fra dag ét, hvilket giver et fantastisk udgangspunkt for videreudvikling af din lederrolle. Alle kurser indeholder desuden både en teoretisk og en praktisk del. Der lægges i høj grad op til, at du inddrager dine egne udfordringer som leder i forhold til de konkrete værktøjer.

Læs mere om vores online kursusforløb herunder:

Overblik over vores online kurser

Testværktøjer

Erhvervsrettet Testning

Få en solid platform til dit videre arbejde med erhvervspsykologiske test.

DKK Gratis* / Gratis*

1 dage

E-læring

Ledere uden personaleansvar

PRINCE2® Foundation e-læring

Din nøgle til succesfuld projektledelse

DKK 7.600,- ekskl. moms / 8.900,- ekskl. moms

E-læring

Ledere uden personaleansvar

PRINCE2® e-læringskurser (kombi)

Kombinér flere PRINCE2® e-læringskurser og styrk dine projekter

DKK Fra 7.600 ekskl. moms / Fra 8.900 (afhænger af kombination)

E-læring

”Vi har alle øvet os i virtuelle møder, men det var uvant at have et kursus på den måde. Alligevel fik vi hurtigt fornemmelsen af at have et fællesskab, selv om det var i det virtuelle rum. Det skabte et frit talerum, stemningen var afslappet, og det lykkedes overraskende godt at få fortroligheden frem, selv om vi var langt fra hinanden og sad der bag hver vores skærm.” ”Kursuslederen var meget bevidst om at give alle taletid, og styringen med hele tiden at danne nye grupper – og den overraskelse der lå i, hvem man nu kom sammen med – fungerede rigtigt godt.” ”Det er også en god disciplinærøvelse at tage et kursus på denne måde, fordi man er så fokuseret, når man er på. Kommunikativt er det krævende, men udbyttemæssigt var de to første moduler helt på niveau med det sidste, hvor der var fysisk fremmøde. Jeg foretrækker at mødes, men da det ikke var muligt, ville jeg hellere deltage virtuelt end at udskyde.”

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Ofte stillede spørgsmål

Det kræver ikke andet end en computer med fungerende mikrofon og webkamera, samt en internetforbindelse.

CfL er en medlemsorganisation for virksomheder. Du kan derfor ikke have et personligt medlemskab. Er du i tvivl om din virksomhed er medlem af CfL er du velkommen til at sende os en mail på medlem@cfl.dk.

Ja, du kan sagtens tilmelde dig kurset selvom din virksomhed ikke er medlem af CfL.

Betaling foregår via faktura. Ved tilmelding angiver du dine og virksomhedens faktureringsoplysninger.

Du kan trygt tilmelde dig alle CfLs fysiske aktiviteter. Vi overholder til enhver tid myndighedernes anbefalinger om sundhed og sikkerhed. Du kan læse mere om vores coronaberedskab her.

Har du spørgsmål til vores udbud af virtuelle webinarer, kurser og online-undervisning eller ønsker, der ikke er repræsenteret nedenfor, hører vi meget gerne fra dig.

Vi er vant til at lave specialtilpassede løsninger til vores kunder, og vi kan helt sikkert også finde den rigtige virtuelle løsning til jer, uanset om der er tale om et inspirationsmøde, et kortere kursus eller længere forløb.

 Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan kontakte kursuschef Martin Winther Nørlev eller seniorrådgiver Susanne Hommelgaard