Dr. Don Sull har vist, at der kan skabes store og målbare resultater ved at løse komplekse strategiske problemstillinger gennem forenkling.

CfL har indgået et partnerskab med dr. Don Sull om SIMPLE RULES som metode. Dr. Don Sull har netop udgivet bogen SIMPLE RULES, som fortæller om erfaringer via 15 års casebaseret forskning fra London Business School, Stanford og MIT.

På denne side vil du løbende få informationer om konceptet, og du vil se cases om, hvordan forenkling har skabt bedre resultater.

Metode

Ved at anvende SIMPLE RULES som metode tilføres en håndfuld guidende regler til håndtering af de mest kritiske aktiviteter eller beslutninger, der dokumenteret har mest potentiale til at øge værdi.

Vi arbejder typisk med metoden gennem fire faser:

1. Vi identificerer, hvor potentialet for værdiskabelse er størst.
2. Vi identificerer de mest kritiske flaskehalse – komponenter, der står i vejen for, at det større system kan virke.
3. Vi designer de enkle regler gennem en proces, der involverer nøglepersoner.
4. Efter tre og seks måneder forfines reglerne, så de sikrer forankring af de opnåede resultater. 

Køb bogen SIMPLE RULES:

Saxo.com til en vejl. pris á kr. 279,99 - klik her  - eller på CfLs online shop til vejl. pris á kr. 249,- klik her

 

Klik her for at læse uddrag fra interview med dr. Don Sull

Sagt i pressen: 

Læs uddraget nedenfor eller læs hele artiklen ved at klikke på artiklens overskrift. Bemærk venligst at den fulde artikel kun kan læses, hvis du er Børsen abonnent. 

Bryd med regeltyranniet

Der er stor værdi for virksomheder ved at møde en kompleks organisation med enkelthed, mener innovationsekspert og ledelsesrådgiver Don Sull. Voksende virksomheder har en tendens til at lade de regler og beslutningsveje, de omgiver sig med, følge væksten, så reglerne i værste fald spænder ben for forretningen. Stategi- og ledelsesekspert Don Sull, som forleden besøgte ledelseshuset Center for Ledelse i København, opfordrer derfor etablerede virksomheder til at luge ud i omfanget af regler for hurtigere at nå frem til kernen i de opgaver, der skal løses.

Børsen, Børsen Executive, Side 9 - onsdag den 24. juni 2015