CfL-Briefing

De store dagsordner i 2024: På vej mod mere kaos?

Michael Jarlner 4 3 Tværformat (1)

Få et enestående indblik i de globale dagsordner i 2024. Hvordan vil det præge din organisation?  

Over halvdelen af Jordens befolkning skal til valg i 2024: Vladimir Putin skal nok blive genvalgt, men kommer Donald Trump tilbage? Valget i USA kan afgøre Ukraines og dermed Europas fremtid. Der er EP-valg, valg af ny EU-kommission og ny Nato-generalsekretær, så smutter Lars og Mette?

Mens vi venter på svarene, tager kunstig intelligens fart, og på arbejdspladserne indtræder algoritmer i tidligere chefroller.

Gå ikke glip af årets første CfL-Briefing, hvor Michael Jarlner, international kommentator og techredaktør på Politiken, i selskab med Tore Stramer, cheføkonom i Dansk Erhverv, kigger ind i 2024. Få deres udlægning af politikken, teknologien og økonomien

Praktisk information: Vi serverer let morgenmad fra kl. 8:30. Ved tilmelding kan du vælge mellem fysisk deltagelse hos CfL i København eller online via zoom.  

Tore Stramer

Er cheføkonom i Dansk Erhverv, hvor han dels er talsperson for organisationens medlemmer, dels står bag en lang række økonomiske analyser og prognoser, som alle kan abonnere på. Som cheføkonom i Dansk Erhverv er hans primære fokus dansk økonomi.

Tore Stramer optræder jævnligt i medierne, og han har en unik evne til at kunne forklare komplekst stof på en simpel måde. I 2022 var han den mest citerede talsperson i danske medier.  

Michael Jarlner

Er en af Danmarks mest erfarne internationale journalister. Ud over titlen som international kommentator er Michael Jarlner techredaktør og lederskribent på Politiken. Han er desuden forfatter og medlem af bestyrelsen i Udenrigspolitisk Selskab.  

Michael Jarlner har arbejdet en del sammen med World Economic Forum og er fast deltager ved det årlige verdenstopmøde i Davos.

Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af kunstig intelligens

Hvor langt er vi i arbejdet med generativ kunstig intelligens? Udnytter vi mulighederne, og har vi de rigtige kompetencer - både i vores organisationer og som ledere? Er vi på A- eller B-Holdet?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

21. juni 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Styrk ledernes mentale sundhed 

Vi har i flere år haft fokus på medarbejdernes mentale sundhed, men hvordan står det til med ledernes trivsel? Få en række bud på dette klubhusmøder, hvor vi også fremlægger resultaterne af CfL's nye undersøgelse om ledertrivsel.

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

23. august 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til strategisk HR

Det er HRs rolle at understøtte forretningen, og når debatter om arbejdstid, køn og klima rykker ind på de danske direktionskontorer, skal også HR gribe de nye strategiske udfordringer. Hvordan?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. oktober 2024

1 dage

CfL

HR

HR-juraKonference

Kom til HR-juraKonference i CfL, hvor vi i samarbejde med advokatfirmaet Norrbom Vinding tager pulsen på HR-juraen

DKK 3.500,- / 5.000,-

27. november 2024

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Koordinator

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik