CfL-Briefing

De store dagsordner i 2024: På vej mod mere kaos?

Michael Jarlner 4 3 Tværformat (1)

Få et enestående indblik i de globale dagsordner i 2024. Hvordan vil det præge din organisation?  

Over halvdelen af Jordens befolkning skal til valg i 2024: Vladimir Putin skal nok blive genvalgt, men kommer Donald Trump tilbage? Valget i USA kan afgøre Ukraines og dermed Europas fremtid. Der er EP-valg, valg af ny EU-kommission og ny Nato-generalsekretær, så smutter Lars og Mette?

Mens vi venter på svarene, tager kunstig intelligens fart, og på arbejdspladserne indtræder algoritmer i tidligere chefroller.

Gå ikke glip af årets første CfL-Briefing, hvor Michael Jarlner, international kommentator og techredaktør på Politiken, i selskab med Tore Stramer, cheføkonom i Dansk Erhverv, kigger ind i 2024. Få deres udlægning af politikken, teknologien og økonomien

Praktisk information: Vi serverer let morgenmad fra kl. 8:30. Ved tilmelding kan du vælge mellem fysisk deltagelse hos CfL i København eller online via zoom.  

Tore Stramer

Er cheføkonom i Dansk Erhverv, hvor han dels er talsperson for organisationens medlemmer, dels står bag en lang række økonomiske analyser og prognoser, som alle kan abonnere på. Som cheføkonom i Dansk Erhverv er hans primære fokus dansk økonomi.

Tore Stramer optræder jævnligt i medierne, og han har en unik evne til at kunne forklare komplekst stof på en simpel måde. I 2022 var han den mest citerede talsperson i danske medier.  

Michael Jarlner

Er en af Danmarks mest erfarne internationale journalister. Ud over titlen som international kommentator er Michael Jarlner techredaktør og lederskribent på Politiken. Han er desuden forfatter og medlem af bestyrelsen i Udenrigspolitisk Selskab.  

Michael Jarlner har arbejdet en del sammen med World Economic Forum og er fast deltager ved det årlige verdenstopmøde i Davos.

Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af arbejdstiden

Samfundsdebatten om vores arbejdsliv og arbejdstid raser, og lige som vi troede, vi havde fundet en formel for fleksibilitet, vokset ønsket om kortere arbejdstid. Eller gør det?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

8. marts 2024

1 dage

CfL

CfL-Konference

Ledelse af diversitet og inklusion

Mange ledere og HR arbejder allerede med diversitet, lighed og inklusion, men selv de organisationer der opererer med konkrete mål og biastræning oplever, at resultaterne udebliver. Hvorfor? Er det bøvlet værd?

DKK 3.500 kr. / 5.000 kr.

15. marts 2024

1 dage

CfL, Folke Bernadottes Alle 45, 2100 København Ø

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til rekruttering og tilknytning

Hvordan bliver vi mere effektive i vores rekruttering, og hvordan kan AI hjælpe med at optimere HR-processerne? Hvordan bliver vi bedre til onboarding, så vi får kontrol over omsætningshastigheden?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

19. april 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af vilde problemer

Vær med til at diskuterer nogle af de vilde problemer, som CfLs medlemmer står overfor. Hør, hvordan du kan arbejde med vilde problemer, og få forskellige vinkler på, hvad det er for en ledelsesopgave, vi skal håndtere.

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

24. maj 2024

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik