Måske har du hørt om Mission Command, men hvad går metoden ud på i praksis? Og i hvilket omfang kan den overføres til civile organisationer? Det og meget mere få du en række bud på, når CfL i samarbejde med Forsvarsakademinet inviterer til heldagskonference om strategi.

  • Pris Åbent for alle
  • Varighed18. november 2020 kl. 9:00 – 16:00
  • Sted CfL

Ledelse handler om at sætte retningen og opnå følgeskab, mens strategi handler om at lægge en langsigtet plan for et fælles fremtidigt mål. Udfordringen er, at planer sjældent forløber snorlige. Desuden er stigende kompleksitet og uvished blevet en del af dagligdagen for de aller fleste ledere.

I dag genfinder vi en række af de samme vilkår i civile virksomheder, som altid har været til stede i militære organisationer: Mål og formål er - og skal være - klare og kendte, mens der gives operationel frihed til, at de forskellige dele af organisationen selv omsætter strategien i handlinger.

Forenklet sat er det den praksis, virksomheder kan lære af Forsvaret. Spørgsmålet er hvordan, og hvor grænsen går?

Få en række bud på, når du hører oplæg af:

Stephen Bungay, historiker, forfatter og international ledelsesekspert


Bungay er en af de få ledelseseksperter, der kobler feltstrategi og ledelse. Er forfatter til bestselleren  The Art of Action, der udkom på dansk i 2011 under titlen: Handlingens kunst – strategisk handling gennem selvledelse. Stephen Bungay er leder af Ashridge Strategic Management Centre i London og underviser på adskillige internationale toplederkurser.

Program opdateres. Der åbnes for tilmeldinger til april.

Forsvarsakademiet-logo