Måske har du hørt om mission command, men hvad går metoden ud på i praksis? Og i hvilket omfang kan den overføres til civile organisationer? Det og meget mere få du en række bud på, når CfL i samarbejde med Forsvarsakademinet inviterer til heldagskonference om strategi.

  • Pris Medlemmer: 3000 kr. (ex. moms) / Andre: 5000 kr. (ex. moms)
  • Varighed18. november 2020 kl. 9:00 – 16:00
  • Sted CfL

Ledelse handler om at sætte retningen og opnå følgeskab, mens strategi handler om at lægge en langsigtet plan for et fælles fremtidigt mål. Udfordringen er, at planer sjældent forløber snorlige. Desuden er stigende kompleksitet og uvished blevet en del af dagligdagen for de aller fleste ledere.

I dag genfinder vi en række af de samme vilkår i civile virksomheder, som altid har været til stede i militære organisationer: Mål og formål er - og skal være - klare og kendte, mens der gives operationel frihed til, at de forskellige dele af organisationen selv omsætter strategien i handlinger.

Forenklet sat er det den praksis, virksomheder kan lære af Forsvaret. Spørgsmålet er hvordan, og hvor grænsen går?

Få en række bud på, når du hører oplæg om:

The Art of Action anno 2020
V/ Stephen Bungay, historiker, forfatter og international ledelsesekspert

Bungay er en af de få ledelseseksperter, der kobler feltstrategi og ledelse. Er forfatter til bestselleren  The Art of Action, der udkom på dansk i 2011 under titlen: Handlingens kunst – strategisk handling gennem selvledelse. Stephen Bungay er leder af Ashridge Strategic Management Centre i London og underviser på adskillige internationale toplederkurser.  

Fra mission command til civil ledelse
V/ Christian S. Nissen, rådgiver og forfatter. tidl. generaldirektør i DR  

Hvorfor er det så svært at omsætte strategi til handling? Og hvor går grænsen for, at man kan overføre mission command til civil ledelse? Det er et gennemgående tema i en lang række af Christian Nissens artikler og bøger, og som tidligere topchef i flere af landets førende institutioner, herunder Rigshospitalet og DR, er der autoritet og tyngde bag hans analyser og anbefalinger. På denne konference deler Christian Nissen ud af sine indsigter om strategi og ledelse, og så trumfer han Stephen Bungay med en ekstra dimension: Betydningen af stærke fagkulturer: De kan være svære at leve med – men sværere at undvære.

 

Programmet opdateres, men tilmeld dig allerede nu, via formularen nedenfor.

Forsvarsakademiet-logo