Vi tilbyder moderne konference- og kursuslokaler, gratis parkering og professionel service.

lej et mødelokale hos CfLMødelokaler i Toldboden i København

I den historiske gamle Toldbod i hjertet af København danner CfL de perfekte rammer for kurser, konferencer, seminarer, informationsmøder, generalforsamlinger og lignende arrangementer.

Alle lokaler er moderne og fremstår indbydende og indeholder det nyeste AV-udstyr, der kan understøtte dit arrangement. Loungeområderne samt restaurant og konferencelokaler giver dig muligheden for at skabe et arrangement i professionelle og moderne rammer.

De moderne lokaler rummer dog stadig Toldbodens historie, der er med til at give huset en rustik charme. Toldboden ligger centralt i København tæt på Langelinie, Den Lille Havfrue og Kastellets parkanlæg.

S-tog, regionaltog og flere buslinjer kører til Østerport Station, hvorfra der er fem minutters gang til CfL. Hvis du er i bil, stiller CfL 90 gratis parkeringspladser til rådighed.

 

Hvorfor holde dit arrangement hos CfL?

CfL sammensætter både dags- og aftenarrangementer præcis, som du ønsker, og her får du blot nogle af de mange årsager til, hvorfor CfL skal tage hånd om dit næste arrangement:

  • Gratis parkering for gæster
  • Nyt AV-udstyr
  • Centralt beliggende i København – nemt at komme til
  • Facilitypersonale med høj anciennitet og professionalisme
  • Mange muligheder for walk & talk i parken og på havnen
  • Toldboden i København er en charmerende bygning med en fantastisk historie
  • Vi stiller tekniker til rådighed ved afholdelse af konferencer i vores konferencesal Store Vejerbod i København
  • Vi kan tilbyde supplerende kompetencer såsom lederudvikling, kursusforløb eller øvrig rådgivning, der kan understøtte dit arrangement.

hold din næste konference hos CfL

Livestreaming og videokonference

Som noget nyt kan vi nu tilbyde livestreaming af arrangementer i vores konferencesal, Store Vejerbod. Har du nogle deltagere, der ikke kan deltage i konferencen her i huset, kan de følge med live over internettet.

Vi tilbyder også mødelokaler hvor det er muligt, at afholde en videokonference. Kontakt os for mere information og priser.

Priser

Spor 1: Dagsmøde

Lokale, morgenbuffet, frokost med 1 vand, eftermiddagskaffe m/brød, isvand og frugt i lokalet.
Pris:
Medlemmer ‒ pr. prs. kr. 625,-
Andre ‒ pr. prs. kr. 645,-

Spor 2: Formiddagsmøde

Lokale, morgenbuffet, frokost med 1 vand, isvand og frugt i lokalet.
Pris:
Medlemmer ‒ pr. prs. kr. 525,-
Andre ‒ pr. prs. kr. 545,-

Spor 3: Eftermiddagsmøde

Lokale, frokost med 1 vand, eftermiddagskaffe m/brød, isvand og frugt i lokalet.
Pris:
Medlemmer ‒ pr. prs. kr. 525,-
Andre ‒ pr. prs. kr. 545,-

Receptionen hos CfL lukker kl. 17.00 (klokken 16 om fredagen). Hvis jeres møde eller kursus slutter senere, bedes I meddele dette inden start. 

Afbestillingsregler

6 uger før start på arrangementet er det omkostningsfrit at afbestille. Mellem 4-6 uger før 1. arrangementsdag faktureres 50 % af prisen for de bestilte ydelser. Mindre end 1 måned før 1. arrangementsdag faktureres 70 % af prisen for de bestilte ydelser. Afbestilling af op til 10 % af det anmeldte deltagerantal er omkostningsfrit indtil 48 timer før 1. arrangementsdag. Herefter faktureres 100 %.