Vi tilbyder moderne konference- og kursuslokaler, gratis parkering og professionel service.

Mødelokaler i Toldboden i København

I den historiske gamle Toldbod i hjertet af København danner CfL de perfekte rammer for kurser, konferencer, seminarer, informationsmøder, generalforsamlinger og lignende arrangementer.

Alle lokaler er moderne og fremstår indbydende og indeholder det nyeste AV-udstyr, der kan understøtte dit arrangement. Loungeområderne samt restaurant og konferencelokaler giver dig muligheden for at skabe et arrangement i professionelle og moderne rammer.

De moderne lokaler rummer dog stadig Toldbodens historie, der er med til at give huset en rustik charme. Toldboden ligger centralt i København tæt på Langelinie, Den Lille Havfrue og Kastellets parkanlæg.

S-tog, regionaltog og flere buslinjer kører til Østerport Station, hvorfra der er fem minutters gang til CfL. Hvis du er i bil, stiller CfL 90 gratis parkeringspladser til rådighed.

Toldboden 1

Hvorfor holde dit arrangement hos CfL?

CfL sammensætter både dags- og aftenarrangementer præcis, som du ønsker, og her får du blot nogle af de mange årsager til, hvorfor CfL skal tage hånd om dit næste arrangement:

  • Gratis parkering for gæster
  • Nyt AV-udstyr
  • Centralt beliggende i København – nemt at komme til
  • Facilitypersonale med høj anciennitet og professionalisme
  • Mange muligheder for walk & talk i parken og på havnen
  • Toldboden i København er en charmerende bygning med en fantastisk historie
  • Vi stiller tekniker til rådighed ved afholdelse af konferencer i vores konferencesal Store Vejerbod i København
  • Vi kan tilbyde supplerende kompetencer såsom lederudvikling, kursusforløb eller øvrig rådgivning, der kan understøtte dit arrangement.

Livestreaming og videokonference

Som noget nyt kan vi nu tilbyde livestreaming af arrangementer i vores konferencesal, Store Vejerbod. Har du nogle deltagere, der ikke kan deltage i konferencen her i huset, kan de følge med live over internettet.

Vi tilbyder også mødelokaler hvor det er muligt, at afholde en videokonference. Kontakt os for mere information og priser.

Priser

Spor 1: Dagsmøde

Lokale, morgenbuffet, frokost med 1 vand, eftermiddagskaffe m/brød, isvand og frugt i lokalet.
Pris:
Medlemmer ‒ pr. prs. kr. 625,-
Andre ‒ pr. prs. kr. 645,-

Spor 2: Formiddagsmøde

Lokale, morgenbuffet, frokost med 1 vand, isvand og frugt i lokalet.
Pris:
Medlemmer ‒ pr. prs. kr. 525,-
Andre ‒ pr. prs. kr. 545,-

Spor 3: Eftermiddagsmøde

Lokale, frokost med 1 vand, eftermiddagskaffe m/brød, isvand og frugt i lokalet.
Pris:
Medlemmer ‒ pr. prs. kr. 525,-
Andre ‒ pr. prs. kr. 545,-

Receptionen hos CfL lukker kl. 17.00 (klokken 16 om fredagen). Hvis jeres møde eller kursus slutter senere, bedes I meddele dette inden start. Prisen for en vagt efter lukketid er kr. 375,- pr. time.  Alle priser er inkl. moms.

Afbestillingsregler

6 uger før start på arrangementet er det omkostningsfrit at afbestille. Mellem 4-6 uger før 1. arrangementsdag faktureres 50 % af prisen for de bestilte ydelser. Mindre end 1 måned før 1. arrangementsdag faktureres 70 % af prisen for de bestilte ydelser. Afbestilling af op til 10 % af det anmeldte deltagerantal er omkostningsfrit indtil 48 timer før 1. arrangementsdag. Herefter faktureres 100 %.