HR-juraKonference 2020

25. november 

i København 


Stemningsvideo

Sidste år var der fuldt hus på konferencen i København. Meget inspirerende keynotes og masser af netværk.

Få essensen af konferencen i denne stemningsvideo

 


 

Sæt kryds i kalenderen d. 25. november 2020

Velkommen til

Årets vigtigste konference for HR-jura professionelle

En spændende dag i HR-juraens tegn

Kom til HR-juraKonference i CfL, hvor vi i samarbejde med advokatfirmaet Norrbom Vinding og TDC tager pulsen på HR-juraen. Programmet for 2020 er endnu ikke offentliggjort.

Mød

Speakerne

Dorte Solholt

Chef - HR Jura, CfL

Dorte Solholt er chef for HR-Jura hos CfL, hvor hun arbejder som rådgiver, underviser og sparringspartner for medlemsvirksomhederne inden for alle facetter af HR-juraen.

Øvrige speakere offentliggøres løbende

Programmet

25. november 2020

08.00 - 17.00

Programmet for HR-juraKonference 2020 er endnu ikke offentliggjort

Book din plads nu

)

Mød

Virksomhederne bag

CfL

CfLs centrale opgave er at løfte ledelseskvaliteten i Danmark.

Vi udvikler ledere via rådgivning, netværk, kurser og testværktøjer, og vi sætter rammerne for, hvordan du som leder skaber værdi. For din organisation og for samfundet.

Det unikke ved CfL er, at vi er ejet af medlemmerne, der tæller både private og offentlige virksomheder. Vi er en non-profit organisation, og vi ynder at kalde CfL for et klubhus for ledere.

Læs mere om CfL her

Norrbom Vinding

Norrbom Vinding er et advokatfirma, som yder rådgivning inden for arbejds- og ansættelsesret til virksomheder og offentlige myndigheder. Vores mål og vores vision er altid at være de bedste inden for arbejds- og ansættelsesret i Danmark og det naturlige førstevalg som samarbejdspartner for private og offentlige virksomheder.

Vi har lagt vægt på at nå en størrelse og en bredde, som gør, at vi i dag har advokater i vores virksomhed, som er specialiserede i de forskellige juridiske områder, vi dækker, men som også har stort kendskab til de fleste brancher.

Læs mere om Norrbom Vinding her

Praktiske informationer

Få svar på dine spørgsmål her

Der er gratis parkering, men vi forventer mange gæster. Derfor anbefaler vi offentligt transportmiddel hvis muligt. Konferencen afholdes 200 meter fra Østerport station.

CfL er en medlemsorganisation for virksomheder. Du kan derfor ikke have et personligt medlemskab. Er du i tvivl om din virksomhed er medlem af CfL er du velkommen til at sende os en mail på medlem@cfl.dk

Billetten inkluderer fuld forplejning med mange lækre retter både til morgenmad og frokost. Giv gerne lyd, hvis du har allergi på info@cfl.dk

Betaling foregår via faktura. Ved tilmelding angiver du dine og virksomhedens faktureringsoplysninger.

Ja, konferencen kan kun betales med faktura.
Du er altid velkommen til at overdrage din billet til en kollega. Ved afbud gælder vores generelle betingelser for arrangementer
HR-juraKonferencen afholdes hvert år hos CfL på Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø. .

Book din plads nu

Kontakt

CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

T: +45 7023 0022
M: info@cfl.dk