Tag de næste skridt i lederkarrieren

Kurser og udviklingsforløb for erfarne ledere

Et højt fagligt niveau og relevant indhold, som vil styrke dig som leder både fagligt og personligt.

CfLs lederudvikling for erfarne ledere tager afsæt i helhedsorienterede og ambitiøse kurser og programmer.

De er nøje tilrettelagt med afsæt i de ledelsesmæssige dilemmaer, der er en del af din hverdag samt i, hvad du skal aflære og tillære dig for at få succes på dit ledelsesniveau.

CfLs kurser og programmer til erfarne ledere er for ledere, som enten leder andre ledere eller er ledere af en funktion.

Hent vores brochure og se vores kurser og programmer som er designet for erfarne ledere Brochuren giver et fuldt overblik over kurser og programmer til dig som erfaren leder og et indblik i over kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Klik her

Deltagerne på CfLs lederudvikling for erfarne ledere

Deltagerne på CfLs lederudvikling for erfarne ledere kommer fra forskellige brancher i både den offentlige og private sektor. De har alle forskellige ledelsesprofiler og kan f.eks. være udviklingschef, direktør, salgsdirektør, kontorchef, økonomichef, regnskabschef, produktionschef, Area Manager, koncern IT-chef, administrationschef, markedschef, indkøbschef osv.

Fælles for alle deltagerne er, at de har vilje og lyst til at videreudvikle sig selv og deres virksomhed.

Fordyb dig i vores veltilrettelagte udbud af kurser og programmer til erfarne ledere eller kontakt os for sparring og rådgivning om din videre kompetenceudvikling.