Materiale til

Rekruttering og jobinterview

Dato, tid og sted

xx. - xx. xxxx 2021

Første dag fra kl. 09.30 til 16.30
Anden dag fra kl. 09.00 til 16.00

CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Kære deltager

Denne side indeholder foropgave samt de materialer, som bruges på kurset. Materialerne vil blive synlige senest et par dage før kurset, hvor de kan downloades.

Du bedes medbringe en PC, tablet eller lignende på de fysiske kursusdage, så du har adgang til materialet. Du bestemmer selv, om du vil printe materialet og medbringe det.

Vi gør opmærksom på, at denne side bliver lukket 14 dage efter sidste kursusdag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til forretningssupport@cfl.dk eller give os et kald på tlf. 7023 0022.

Underviser Annette Elgaard Bøttger
Underviser Annette Elgaard Bøttger

Foropgave

Du bedes medbringe en udskrift af dit CV og en annonce på en stilling, som du kunne tænke dig at søge, hvis du var jobsøgende, og som du forventeligt kan bestride. CV’et og annoncen skal benyttes i forbindelse med interviewøvelser. Bemærk at stillingsannoncen ikke skal svare til din nuværende stilling. Dette er vigtigt for at gøre interviewet så autentisk som muligt.

Yderligere info: Der bør påregnes ca. 1 times forberedelse mellem første og anden kursusdag.

På kursets anden dag gennemføres træningsinterview med anvendelse af videooptagelser. Hver kursusdeltager modtager feedback på det gennemførte interview.

Bemærk at optagelserne fra kurset vil være tilgængelig 1 måned efter kursets afslutning. Hvis du ønsker at få en kopi af dem, skal du sende en mail til kundeservice@cfl.dk efter endt kursus.

Materialer

Husk selv at printe materialerne, hvis du ønsker dem fysisk på kurset.

Alle immaterielle rettigheder til de skriftlige materialer tilhører CfL. Materialet er beskyttet i henhold til ophavsrets- og markedsføringsloven, hvorfor kopiering – mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse samt eftergørelse af materialerne eller dele heraf – ikke er tilladt, medmindre dette er aftalt skriftligt med CfL.

Forretningsbetingelser

Vi henviser til vores enhver tid gældende forretningsbetingelser.
Læs dem her