Følg med i vores webcast-serie

Ledelsesrummet

Kom med ind i vores “ledelsesværksted”, når din vært, Henrik Eriksen, sammen med skiftende eksperter, stiller skarpt på nogle af de allervigtigste emner inden for virksomhedsledelse.

Tilmeld dig webcasten i formularen, så er du klar til at modtage næste afsnit direkte i din indbakke.

Strategisk ledelse handler i høj grad om mennesker og kultur. Det kan være bøvlet og uforudsigeligt. Og til tider kan det være svært at gennemskue, hvilken vej man skal gå for at opnå de ønskede resultater.

I webcast-serien tager vi hver gang afsæt i nogle af de konkrete problematikker og faldgruber, mange ledere oplever - og kommer med indspark til, hvad der skal til for at realisere virksomhedens strategi og skabe store resultater.

I Ledelsesrummet har vi en hands-on tilgang til ledelsesproblematikker, og målet er at  inspirere dig med cases, viden, erfaring og værktøjer fra vores arbejde med hundredvis af danske virksomheder.

Lyt med fra din foretrukne podcastplayer

Mød værten

Henrik Eriksen

Senior Relations Manager hos CfL

Henrik Eriksens store passion er salg, ledelse og forretningsudvikling. Han har gennem mere end 30 år solgt, designet og leveret rådgivning og konsulentydelser inden for strategi, analyser, ledelse og organisationsudvikling til en lang række virksomheder.

Hvad er Ledelsesrummet?

Ledelsesrummet er et “ledelsesværksted”, hvor vi kigger ind i maskinrummet i danske virksomheder. Vi drøfter emner som strategiudvikling og -eksekvering. Vi taler om virksomhedskultur og forandringsmodstand. Og om hvorfor tingene nogle gange ikke lykkes - og hvad der skal til for at realisere virksomhedens strategi.

Hvis du har ansvaret for eller er involveret i din virksomheds strategiske ledelse, vil denne webcast være et værdifuldt indspark til dit daglige arbejde.

Kort og konkret

Hvert afsnit varer cirka 15 minutter og er fyldt med viden og inspiration. Til slut i hvert afsnit opsummeres de vigtigste pointer, og du får en række key takeaways, som er lige til at tage med i dit videre arbejde.  

Erfaring og viden

Henrik Hvolbøll Eriksen og de inviterede eksperter har tilsammen mange års erfaring med rådgivning og strategisk virksomhedsledelse. Erfaring som de deler rundhåndet ud af i webcasten.

Det menneskelige aspekt

Virksomheder skaber resultater gennem sine medarbejdere. Derfor handler strategisk ledelse i høj grad om at sikre at hele organisationen er gearet til at realisere virksomhedens mål.

Lær af andre

I Ledelsesrummet inddrager vi erfaring og viden fra vores arbejde med hundredvis af danske virksomheder. Du kan dermed drage nytte af andres succeser, fejltagelser, erfaringer og læringer.

Inspiration og ny viden