Jacob Larsen, divisionsdirektør i Orbicon A/S om ABD

Jacob Larsen ville gerne forny sig som leder, og deltog derfor i CfLs toplederprogram ABD

Jacob Larsen, divisionsdirektør i Orbicon A/S, har deltaget i toplederprogrammet Advanced Business Development (forkortest ABD). Han ville gerne forny sig som leder i og havde nogle konkrete udfordringer i sin ledelserolle, han gerne vil arbejde med. Derfor deltog han i forløbet ABD. 

Konkret har Jacob Larsen fået et stærkt netværk af ligesindede ledere, og har fået sparring, værktøjer og vejledning til at arbejde med de udfordringer, han står over for som divisionsdirektør i Orbicon A/S.

Jeg følte, at det var tid til, at forny mig som leder på det teoretiske plan. Og der henvendte ABD sig meget fint til mig. Der var nogle fine forløb og en form, som tiltalte mig.

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Seneste artikler om ledelse

Ledelse mod magtmisbrug og sexchikane

Se at få luftet ud. Brug det vindue, der nu er åbent, til at vise handlekraft – også selv om det vil koste ellers dygtige ledere jobbet. Sådan lyder en af fem anbefalinger fra CfLs direktør i kampen mod sexchikane.

Hvordan stopper ledere sexisme?

Hvorfor har så mange ledere svært ved at håndtere sexisme og krænkelser i dag, og hvad kan man gøre som leder for at skabe den forebyggende kultur. Vi har bl.a. spurgt Sara Louise Muhr som er professor på CBS.

10 gode råd til dig som ny leder

Uanset din baggrund står du over for en helt ny opgave. Her er 10 punkter, der kan hjælpe dig godt i gang. Fra forventningsafstemning til feedback.