Jacob Larsen, divisionsdirektør i Orbicon A/S om ABD

Jacob Larsen ville gerne forny sig som leder, og deltog derfor i CfLs toplederprogram ABD

Jacob Larsen, divisionsdirektør i Orbicon A/S, har deltaget i toplederprogrammet Advanced Business Development (forkortest ABD). Han ville gerne forny sig som leder i og havde nogle konkrete udfordringer i sin ledelserolle, han gerne vil arbejde med. Derfor deltog han i forløbet ABD. 

Konkret har Jacob Larsen fået et stærkt netværk af ligesindede ledere, og har fået sparring, værktøjer og vejledning til at arbejde med de udfordringer, han står over for som divisionsdirektør i Orbicon A/S.

Jeg følte, at det var tid til, at forny mig som leder på det teoretiske plan. Og der henvendte ABD sig meget fint til mig. Der var nogle fine forløb og en form, som tiltalte mig.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Seneste artikler om ledelse

3 veje til at styrke den mentale sundhed

Efter en lang hjemsendelsesperiode er de fleste medarbejdere tilbage på de fysiske arbejdspladser. Det kræver en særlig indsats af dig som leder. Især over for de mest sårbare grupper.

Her er 5 læringer af coronakrisen

Du kan godt glemme femårige strategiplaner, og så bør du vente med at opsige alle lejemål for at sende medarbejderne på permanent hjemmearbejde. Vi har samlet erfaringerne fra CfLs toplederstafet i en Maggi-terning.

Ledelse er nøglen til mental sundhed

90 procent mener, at deres arbejdsplads har håndteret coronakrisen godt, viser omfattende undersøgelse af medarbejdernes mentale sundhed under krisen. Her kan du læse højdepunkterne. Og der er flere overraskelser.