”Netværket er en del af min vedligeholdelse af min faglighed”

Hvad siger kunderne om CfLs netværk? Vi har spurgt Joy Sandersen, direktionsassistent og HR Business Partner i Copenhagen Business Hub.

CfL, april 2021

 ”I mit CfL-netværk får jeg inspiration, faglig udvikling, tid til refleksion og sparring, og det er både på møderne og imellem dem, hvor vi skriver til hinanden. Det kan være om noget helt konkret, som for eksempel om man kender en bestemt udbyder, men det kan også være, at man mangler inspiration til at udarbejde en politik - eller noget helt andet.”

Hvad er dit største udbytte?

”Sparring og refleksion. Det kan være med afsæt i temaet på mødet eller i form af gruppearbejde, hvor vi har mulighed for at reflektere over emner, som jeg almindeligvis ikke sætter tid af til i hverdagen. Faglig udvikling er også vigtigt, men det kan jeg også få på andre måder. Et netværksmøde er typisk rammesat med et fagligt indlæg, som vi så arbejder med, og derfor handler det meget om de mennesker, jeg er sammen med i netværket. Jeg ville aldrig få det samme udbytte ved bare selv at sidde og reflektere.”

Manglende tid bliver ofte fremført som en barriere for at deltage i et netværk. Hvad er din holdning til det?

”For mig er netværket og den tid jeg bruger på det en del af min vedligeholdelse af min faglighed, og det giver en naturlig adgang til sparringspartnere. Jeg ser det som en investering, som jeg løbende plejer og derved har mulighed for at trække på, når jeg har brug for hjælp.”

”I en travl hverdag skal man selvfølgelig tænke over, hvordan man bruger sin tid, og den gensidige balance, der skal være i et netværk, er ikke altid en til en. Nogle gange har man mere overskud til at give noget af sig selv end andre gange, og hvis der en sjælden gang er forberedelse, melder folk også ærligt ud, hvis de ikke har nået at forberede sig. Det er der heldigvis plads til og forståelse for.”

”For at få det optimale ud af det, skal man have lyst til at give noget af sig selv. Det er det, et netværk kan, ellers kan man jo søge sparring på andre måder. Nysgerrigheden og fortroligheden bliver bygget op over tid, så det er ikke noget, man har fra sit første møde, men for mig er netværket absolut en god og givende investering.”   

Artiklen fortsætter under boksen. 

Det er en ren luksus med en professionel netværksfacilitator, der står for det hele både fagligt og planlægningsmæssigt. Vi bidrager på skift, men det er CfL, der trækker det store læs.

Hvorfor et CfL-Netværk?

”Jeg har deltaget i forskellige netværk, men har nu valgt at vende tilbage til et HR-Netværk. Indtil videre er jeg utrolig glad for det, og det har meget at gøre med jeres netværksleder. Hun er hel fantastik, og det er i høj grad hendes fortjeneste, at jeg synes det giver så god mening.”

”Noget andet, der fungerer rigtigt godt hos CfL, er, at møderne som udgangspunkt foregår i jeres lokaler. Det giver en god base, og du oplever ikke det der pres med, at møderne skal gå på skift hos deltagerne, selv om det er spændende og givende at besøge andre virksomheder.”

”Det er en ren luksus med en professionel netværksfacilitator, der står for det hele både fagligt og planlægningsmæssigt. Vi bidrager på skift, men det er CfL, der trækker det store læs. Vi betaler selvfølgelig for det, men det betyder, at du har mulighed for at være med i netværket, selv om du har travlt.”   

”Det bliver kørt professionelt, og jeg føler, jeg er i gode hænder og er rigtigt godt tilfreds med det.” 

Læs også: Det største udbytte er adgangen til andre lederes viden og erfaring"

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.