Tag det online kombinationskursus med alle tre PRINCE2® forløb, så du er klædt bedst på til at bruge PRINCE2® metoden i din projektledelse.

PRINCE2® Foundation online udbydes i samarbejde med Metier.

Det online kombinationskursus med PRINCE2® Foundation, PRINCE2® Practitioner og PRINCE Agile® giver dig alle forudsætninger for at lykkes i din projektledelse med den verdensanerkendte PRINCE2® metode.

PRINCE2® Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for brugen af metoden i projektledelse, mens PRINCE2 Agile® kobler metoden op med agile værktøjer som Scrum, Kanban og Lean Startup.

Alle kurser er online kurser, som kan tilgå hjemme, på farten eller på arbejdet. Du styrer selv din tid, og har altid undervisningen lige ved hånden. Det giver dig en stor fleksibilitet og ingen behov for at tage flere dage ud af kalenderen for tage på kursus væk fra dit arbejde.

Kombinationen mellem alle tre forløb giver dig succes med din projektledelse fra første dag efter endt kursus.

Læs mere om PRINCE2® Foundation her.

Læs mere om PRINCE2® Practitioner her.

Læs mere om PRINCE2 Agile® her.

 

 

 

PRINCE2® og PRINCE2 Agile® er registrerede varemærker tilhørende AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes. Dette kursus udbydes i samarbejde med Metier Scandinavia A/S, en uddannelsesorganisation akkrediteret af PeopleCert/AXELOS (ATO).