Kursuspakke

PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner Online

Kombiner to kurser og få en bedre forståelse for den populære PRINCE2® metode.

Online Møde

Medlemspris kr. 11.815,- / Andre kr. 13.900,-

Tjek om din virksomhed er medlem

Kurset foregår online, og du kan tage det, når det passer dig og i dit eget tempo. Du får online adgang i 12 måneder.

Tag både PRINCE2® Foundation og Practitioner og få en god og dybdegående forståelse for den anerkendte projektledelsesmetode.

Udbydes i samarbejde med MetierWestergaard.

Når du tage et kombineret online kursus i PRINCE2® Foundation og Practitioner, er du garanteret en god forståelse for metoden, principperne og begreberne bag PRINCE2® metoden.

Ved at kombinere grundforløbet – PRINCE2® Foundation og Practitioner kan du gå direkte ud i din organisation og lede ud fra PRINCE2® metoden med din nyerhvervede viden om den anerkendte metode. En kombination af de to online kurser sikrer dig, at du har din viden frisk i hukommelsen, og du får en endnu dybere forståelse for at benytte metoden i praksis i din projektledelse.

PRINCE2® Foundation + Practitioner er to onlinekursus, du kan tilgå hjemme, på farten eller på arbejdet. Du styrer selv din tid, og har altid undervisningen lige ved hånden. Det giver dig en stor fleksibilitet og ingen behov for at tage flere dage ud af kalenderen for tage på kursus væk fra dit arbejde.

Kombinationen er normeret til at være 50 timer langt, og indeholder 21 lektioner. Du starter med PRINCE2® Foundation, og når du har bestået certificeringseksamenen, starter du direkte på PRINCE2® Practitioner, hvor du slutter af med din PRINCE2® Practitioner certificerings-eksamen.

Du kan læse mere om PRINCE2® Foundation her.

Du kan læse mere om PRINCE2® Practitioner her.

Online kursus i PRINCE2® Foundation og Practitioner

95 procent af deltagerne i kombinationskurset består certificeringerne i første forsøg. Med kombinationskurset får du:

  • Du har adgang til din e-læring fra det tidspunkt, du modtager din bekræftelse på tilmelding. Fra der har du 12 måneder til at færdiggøre forløbet og bestå eksamenerne
  • Du modtager den officielle PRINCE2® manual
  • Adgang til 4 og 2 testeksamener til henholdsvis Foundation og Practitioner
  • Et ekstra forsøg i at bestå Foundation, hvis du ikke består i første forsøg

Få PRINCE2® manualen digitalt eller fysisk

Når du tilmelder dig kombinationsforløbet, får du den officielle PRINCE2 manual. Du kan vælge ved tilmelding, om du vil have manualen fysisk eller digitalt.

Hvem henvender kombinationskurset sig til?

PRINCE2® Foundation er til dig, som arbejder med projektledelse og gerne vil have en international valideret metode til at planlægge, organisere og styre et projekt fra start til slut.

PRINCE2® Practitioner bygger videre på Foundation og giver dig et dybere og en bredere forståelse for mulighederne ved PRINCE2® metoden i projektledelse.

 

PRINCE2® og PRINCE2 Agile® er registrerede varemærker tilhørende AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes. Dette kursus udbydes i samarbejde med MetierWestergaard A/S, en uddannelsesorganisation akkrediteret af AXELOS Limited.

Hent vores brochure og se vores kurser og programmer som er designet for erfarne ledere Brochuren giver et fuldt overblik over kurser og programmer til dig som erfaren leder og et indblik i over kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Har du behov for sparring eller har du spørgsmål?

Tina Holm
Seniorrådgiver

T: +45 5154 4128
M: tho@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

Ledere uden personaleansvar

PRINCE2® Foundation Online

Styr dine projekter succesfuldt med verdens mest benyttede projektstyringsmetode.

DKK 7.565,- / 8.900,-

Online

Tilmelding

Vælg venligst, hvilke kurser du ønsker at tilmelde dig.

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik