Kursuspakke

PRINCE2® Foundation + Practitioner og PRINCE2 Agile® Practitioner Online

Tag hele pakken og få den fulde forståelse fra start.

PRINCE2 Kursus Hos Cfl

Medlemspris kr. 16.600,- / Andre kr. 19.500,-

Tjek om din virksomhed er medlem

Kurset foregår online, og du kan tage det, når det passer dig og i dit eget tempo. Foundation på engelsk og Agile Practitioner har du adgang til i 12 måneder. Foundation på dansk samt Practitioner på dansk eller engelsk har du adgang til frem til den 31. december 2024.

Tag det online kombinationskursus med alle tre PRINCE2® forløb, så du er klædt bedst på til at bruge PRINCE2® metoden i din projektledelse.

PRINCE2® Foundation online udbydes i samarbejde med MetierWestergaard.

Det online kombinationskursus med PRINCE2® Foundation, PRINCE2® Practitioner og PRINCE Agile® giver dig alle forudsætninger for at lykkes i din projektledelse med den verdensanerkendte PRINCE2® metode.

PRINCE2® Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for brugen af metoden i projektledelse, mens PRINCE2 Agile® kobler metoden op med agile værktøjer som Scrum, Kanban og Lean Startup.

Alle kurser er online kurser, som kan tilgå hjemme, på farten eller på arbejdet. Du styrer selv din tid, og har altid undervisningen lige ved hånden. Det giver dig en stor fleksibilitet og ingen behov for at tage flere dage ud af kalenderen for tage på kursus væk fra dit arbejde.

Kombinationen mellem alle tre forløb giver dig succes med din projektledelse fra første dag efter endt kursus.

Læs mere om PRINCE2® Foundation her.

Læs mere om PRINCE2® Practitioner her.

Læs mere om PRINCE2 Agile® her.

 

PRINCE2® og PRINCE2 Agile® er registrerede varemærker tilhørende AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes. Dette kursus udbydes i samarbejde med MetierWestergaard A/S, en uddannelsesorganisation akkrediteret af AXELOS Limited.

Hent vores brochure og se vores kurser og programmer som er designet for erfarne ledere Brochuren giver et fuldt overblik over kurser og programmer til dig som erfaren leder og et indblik i over kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Har du behov for sparring eller har du spørgsmål?

Tina Holm
Seniorrådgiver

T: +45 5154 4128
M: tho@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

Ledere uden personaleansvar

PRINCE2® Foundation Online

Styr dine projekter succesfuldt med verdens mest benyttede projektstyringsmetode.

DKK 7.600,- / 8.900,-

Online

Tilmelding

Vælg venligst, hvilke kurser du ønsker at tilmelde dig.

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik