Kursuspakke

PRINCE2® Practitioner og PRINCE2 Agile® Practitioner Online

Kombiner din dybe forståelse for PRINCE2® metoden med agile metoder og hæv dine projekter.

Kvinde Ved PC

Medlemspris kr. 11.815,- / Andre kr. 13.900,-

Tjek om din virksomhed er medlem

Kurset foregår online og du kan tage det når det passer dig og i dit eget tempo. Din online adgang gælder i 12 måneder fra du tilmelder dig.

Få det bedste fra PRINCE2® metoden og kombiner det med det bedste fra de agile projektmetoder som Scrum, Kanban og Lean Startup.

Udbydes i samarbejde med MetierWestergaard.

Med dette online kombinationskursus i PRINCE2® Practitioner og PRINCE2 Agile® lærer du at bruge din dybe forståelse fra PRINCE2® metoden sammen med agile værktøkjer som Scrum, Kanban og Lean Startup. Du lærer at tilpasse og skræddersy din viden til unikke projekter og situationer. På den måde får du det bedste og mest effektive ud af dine projekter.

Kombinationen mellem Practitioner og Agile giver dig en dybere forståelse for at lede og deltage i projekter med PRINCE2® metoden. Du lærer at tilpasse metoden til forskellige projekter. Du får indblik i, hvordan man bruger det i konkrete projekter. Til sidst får du indsigt og forståelse for, hvordan og hvorfor man kombinerer PRINCE2® metoden med agile metoder.

PRINCE2® Practitioner + Agile er to onlinekursus, du kan tilgå hjemme, på farten eller på arbejdet. Du styrer selv din tid, og har altid undervisningen lige ved hånden. Det giver dig en stor fleksibilitet og ingen behov for at tage flere dage ud af kalenderen for tage på kursus væk fra dit arbejde.

Kombinationen er nomeret til 55 timer. Det svarer til 9 og 28 lektioner i Practitioner og Agile. Kombinationen forudsætter, at du allerede er PRINCE2® Foundation certificeret. Du starter med PRINCE2® Practitioner, som du kan tage på dansk eller engelsk. Efter du har bestået Practitioner går du videre til PRINCE2 Agile® Practitioner, som du kun kan tage på engelsk.

Du kan læse mere om PRINCE2® Practitioner her.

Du kan læse mere om PRINCE2 Agile® her.

Online kursus i PRINCE2® Practitioner og PRINCE2Agile®

93 procent af alle deltagere på kombinationsforløbet består certificeringerne i første forsøg. Med kombinationskurset får du:

  • Adgang med det samme i 12 måneder. Du har adgang til din e-læring fra det tidspunkt, du modtager din bekræftelse på tilmelding. Fra der har du 12 måneder til at færdiggøre forløbet og bestå eksamenerne
  • Du modtager den officielle PRINCE2® manual og PRINCE2 Agile® manual
  • En personlig e-coach under hele forløbet
  • Adgang til 2 + 2 testeksamener

Få PRINCE2® og PRINCE2 Agile® manualerne digitalt eller fysisk

Når du tilmelder dig kombinationsforløbet får du den officielle PRINCE2®-manual. Du kan vælge ved tilmelding, om du vil have manualen fysisk eller digitalt.

 

PRINCE2® og PRINCE2 Agile® er registrerede varemærker tilhørende AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes. Dette kursus udbydes i samarbejde med MetierWestergaard A/S, en uddannelsesorganisation akkrediteret af AXELOS Limited.

Har du behov for sparring eller har du spørgsmål?

Tina Holm
Seniorrådgiver

T: +45 5154 4128
M: tho@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

Ledere uden personaleansvar

PRINCE2® Foundation Online

Styr dine projekter succesfuldt med verdens mest benyttede projektstyringsmetode.

DKK 7.565,- / 8.900,-

Online

Hent vores brochure og se vores kurser og programmer som er designet for erfarne ledere Brochuren giver et fuldt overblik over kurser og programmer til dig som erfaren leder og et indblik i over kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure
Tilmelding

Vælg venligst, hvilke kurser du ønsker at tilmelde dig.

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik