BLIV UDFORDRET MED

Direktørnetværk 3

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværkets formål er at bringe ledere sammen på direktørniveau, hvor de kan bruge hinandens viden til at udfordre og inspirere hinanden via cases og dermed flytte sig mentalt og ledelsesmæssigt. Samtidig er det dog i afslappede rammer med plads til humor.

Vi arbejder primært med egne (herunder personlige) cases, og vi ser på dem dels ud fra et ledelsesmæssigt og dels ud fra et samfundsøkonomisk/-fagligt perspektiv.

Møder

3 heldagsmøder (kl. 9-16)
1 døgnmøde (kl. 14-14)
Invitation til CfLs øvrige toplederarrangementer

Mødested

CfL, deltagernes arbejdsplads samt konferencesteder

Hvad koster det?

Kr. 25.500 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 30.000 ekskl. moms pr. år for ikke-medlemmer

Kommende datoer

4. juni 2024 kl. 9-16
9.-10. september 2024 kl. 14-14
13. november 2024 kl. 9-16
6. februar 2025 kl. 9-16

Topledertræf 23. oktober 2024 kl. 17-21.30

Som deltager præger du dagsordenen

Trends, teori, personlig lederstil og -udvikling

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer, og arbejder også med trends og teorier samt personlig lederstil og -udvikling. Temaerne fastsættes sammen med deltagerne ud fra interesser og fokusområder i deres daglige virke.

 

Mulige temaer

 • Hvordan bruges tidens trends og strømninger i det strategiske arbejde?
 • Hvad kommer efter KPI? Dem der tænker langt, hvad tænker de? Hvad er det næste ”sorte”?
 • Egen bestyrelseskarriere. Er det nu eller senere?
 • Kraftig vækst presser en organisation på mange fronter; onboarding, kultur, M&A, strategi og processer. Hvordan sikrer direktionsniveauet balance?
 • Forretningsudvikling er meget mere end digitalisering og omvendt.
 • Kunstig intelligens bliver transformerende for ledelse, eller gør det? Hvilke etiske og strategiske spørgsmål kalder på svar? Hvad er status derude og, hvad venter, der om de næste hjørner?
 • ESG – væsentlighedsanalyse. Hvordan arbejder vi med de vigtigste? Bestyrelse og ledelse skal involveres. Hvordan bruger vi det som aktiv konkurrenceparameter?
 • Insourcing/outsourcing?
 • Hvordan kan man afvikle forretningsområder – samtidigt med at vi udvider andre steder i organisationen? Motivation og produktivitet skal opretholdes.
 • Fra Digitalisering til automatisering.
 • Hvordan kan man arbejde med branding og signaturhistorier? (Historier, værdier, storytelling, employer branding, virksomhedskommunikation)
 • Hvordan kan man facilitere en strategiproces? Herunder, at ”Forretning” går foran IT og HR på projekter og strategier. IT og HR skal være understøttende - ikke en strategi i sig selv.
 • Erfaringer med scenarietænkning som risikostyringsværktøj. Hvordan fungerer det? Er det dyrt/tungt/gammeldags/effektivt/proaktivt?
 • Fremtidens arbejdsmarked og fremtidens medarbejdere. Rekruttering og fastholdelse af ledere er blevet vanskeligere. Konsekvenser, nye initiativer og hvad overser vi? Lederpipeline – pro/con + fremtid.
 • Psykologiske ”fif”. Fx Brinkmann, konflikthåndtering, forhandling.
 • Balancen mellem operationel og strategisk ledelse på alle ledelsesniveauer – hvordan?

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Deltagerne er direktører fra private virksomheder med minimum 200 ansatte. Netværket er sammensat, så deltagerkredsen dækker samfundet meget bredt, hvilket samtidig giver et eminent forum til at få sparring til det strategiske beredskab.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 14.00-14.00)

"Det er både berigende og interessant at være en del af CfLs Direktørnetværk. I et fortroligt rum i gode rammer får vi vendt fælles udfordringer, og vi får indsigt i hinandens måder at være leder på. Jeg synes, at deltagerne og facilitator skaber et inspirerende fællesskab, som giver mig personlig og professionel værdi."


Birgitte Wederking, Director, Greater Copenhagen EU Office

Mød netværksleder: Anja Neiiendam

Anja Neiiendam har det forretningsmæssige ansvar for CfLs netværk og sidder i direktionen. Hun har kompetencer inden for faglig og personlig udvikling af ledere samt etablering og facilitering af ledelsesnetværk.

Derudover har Anja Neiiendam fokus på undervisning og træning i ledelses- og organisationsudvikling, forandringsledelse, ledelseskommunikation, ledelsesteamudvikling – herunder en klar forankring til forretningsudvikling og –forståelse.

"Som leder i et direktørlag kan det let blive ensomt i forhold til sparring, ideer og strategisk udvikling — eller når der er modstand, og de svære beslutninger skal træffes. Som deltager i et af CfLs direktørnetværk, får man muligheden for at høre om andres situation, lære af deres fejl og gode oplevelser og komme med input. Det er uanset, om man er leder i en stor, lille, privat eller offentlige virksomhed. Vidensdeling og sparring om ledelsesværktøjer og -redskaber er essentielt for, at man kan udvikle sig selv og sin organisation. Det giver ledernetværk mulighed for."

Preben Buchholtz Hansen, underdirektør, Skattestyrelsen, Erhverv

Adgang til CfL-Community

Ved deltagelse i et CfL-netværk får du samtidigt adgang til at deltage online i samtlige CfL-Klubhusmøder, også selv om din organisation ikke er medlem af CfL.

Derudover inviteres du til at deltage i CfL-Topledertræf, hvor vi sætter forskere og topchefer i stævne. 

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik