Netværk for topledere

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Få effektiv sparring, nye idéer og feedback fra andre topledere i et netværk for topledere. Et arbejdsrum til at tale åbent om erfaringer og udfordringer ved netop at skulle lede fra toppen.

Topledernetværk hos CfL vil give dig:

  • Tid til at tænke over, hvordan du agerer som topleder
  • Inspiration til at skabe forandringer og handle - professionelt og personligt
  • Et styrket kontaktnet blandt direktører

Læs også: Direktører i netværk giver og får inspiration om ledelse

Omdrejningspunktet i CfL Netværk...

... er altid videndeling, inspiration og erfaringsudveksling.

Vores facilitatorer arbejder målrettet med at skabe aktiv deltagelse og opbygge fortrolige relationer. Det betyder, at du ikke bare bliver lyttet til – du bliver også udfordret og får mulighed for at lære med og gennem andre.

CfL Netværk sætter rammerne for fortrolige relationer ved at gennemtænke processer og flow på hvert møde. Vi arbejder fx med indlæg fra deltagerne, diskussion og problemknusning, drøftelse af dilemmaer og personlig refleksion.

Læs også: De mest udbytterige netværk for topledere er dynamiske, ambitiøse og professionelt drevet

Fællesskab og inspiration

Som netværksdeltager i et af vores topledernetværk får du automatisk fri adgang til:

  • CfL-Topledertræf – 2 årlige middage med besøg af internationale topledere, forskere m.fl.

Netværksgrupper for topledere

Topledere

CFO og Økonomidirektører

Finansdirektører sidder ofte med nogle problemstillinger, der ikke kan løses af andre i organisationen og samtidig med emner, der har bestyrelsens bevågenhed.

DKK 21.100 / 24.850

Topledere

Direktørnetværk

Netværkets formål er at bringe ledere sammen på direktørniveau, hvor de kan bruge hinandens viden til at inspirere hinanden og dermed flytte sig mentalt.

DKK 22.500 / 26.500

Hvorfor vælge et professionelt topledernetværk hos CfL?

Facilitator: Det er altid en af CfLs fastansatte rådgivere, som er facilitator på alle netværksmøder. Og som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og kompetent mødeledelse med stor interaktion.

Programmer: I CfL har vi med vores stærke og brede ledelseskompetencer altid fingeren på pulsen. Dertil kommer, at vi ved, hvad der rører sig i virksomhederne og det omkringliggende samfund.

Netværk: Vi udvælger omhyggeligt netværksdeltagerne, så der er et godt match mellem deltagernes udfordringer og interesser i netværkene. Fortrolighed er et nøgleord.

Ledelseshus: CfL er Danmarks største ledelseshus. Vores 70 medarbejdere er eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle ledelsesdiscipliner.


Vil du opdatere din ledelsesfaglige viden, få nye indsigter, konkrete værktøjer samt sparre med andre - så er et CfL-netværk noget for dig.

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik