Blanchards Styrk Tillid

Skab et tillidsfuldt arbejdsmiljø med Styrk Tillid

Tillid er kernen i enhver relation og er særligt afgørende på arbejdspladsen. Faktisk er den primære faktor, der påvirker medarbejderomsætningen, om medarbejderen og deres leder udvikler et tillidsfuldt forhold. Vores workshop Styrk Tillid lærer jeres ledere, hvordan de kan opbygge tillid for at øge engagement, kreativitet og engagement.

Styrk Tillid er det ideelle koncept for selvstændige og interne HR konsulenter, som ønsker et værktøj, der gør begrebet "tillid" mere konkret.

Indhold i faciliteringsmaterialet:

Det kræver ikke din deltagelse i en workshop eller i et certificeringskursus. Du får tilsendt materialet, som er beskrevet nedenfor. Det er nemt at gå til, så du hurtigt kan komme i gang med din første workshop, når det passer dig. Faciliteringssættet indeholder:

 • Forberedelsesguide
 • Faciliteringshåndbog der udførligt beskriver hvordan du skal facilitere undervisningen, instruere øvelserne etc.
 • PowerPoint med indbyggede videoer og øvelser 
 • Øvelsesmateriale 

Pris

 • Prisen for faciliteringssættet er kr. 5.000,- ekskl. moms (personligt sæt). Ved kursets afholdelse tilkøbes deltagermateriale pr. deltager. Pris pr. deltagermateriale er kr. 600,- ekskl. moms (min. bestilling: 10 stk.).

Tilgængelighed

 • Tilgå faciliteringsmaterialerne online eller få det tilsendt fysisk
 • Intet forudgående kursus er påkrævet, men hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

Manglende tillid har store konsekvenser

Vi er alle bekendt med, hvordan en organisation uden tillid ser ud:

 • Ledere tilbageholder information
 • Medarbejdere bagtaler hinanden
 • Folk er bange for at dele deres bekymringer
 • Ingen tager ansvar.

Alt sammen noget der resulterer i lav arbejdsmoral, faldende produktivitet, høj medarbejderomsætning og et usundt arbejdsmiljø.

Et fælles "tillidssprog" tager konflikterne i opløbet

Gensidig tillid mellem medarbejdere har mange positive effekter:

 • Forbedret performance: Medarbejdere får større engagement, bliver bedre til at spørge andre til råds og får mere selvtillid bl.a. i forhold til selv at træffe beslutninger
 • Talenterne bliver: Medarbejdere som trives er tilbøjelige til at blive i virksomheden og omtale virksomheden positivt over for omgivelserne.
 • Kreativiteten øges: Medarbejdere som har tillid til hinanden tør dele kreative tanker med hinanden og få sparring på nye tiltag
 • Samarbejdet styrkes: Kolleger og teammedlemmer hjælper oftere hinanden med at få færdiggjort projektet/arbejdsopgaven til tiden

Derfor er det essensielt at beskæftige sig med tillid og få implementeret et "tillidssprog". På den måde kan man tage eventuelle tillidsbrud i opløbet og undgå at de ender som konflikter.

Styrk tilliden i jeres organisation

Deltagerne får indsigt i egen og andres tillidsnedbrydende adfærd. Workshoppen giver redskaber til, hvad man gør, hvis man enten selv eller andre har brudt tilliden. Der er materiale til deltagerne, som de kan dele med deres kollegaer, således at alle får indsigt i tillidsbegreberne og derefter kan samarbejde om at skabe et tillidsbaseret klima.

Husk: Alle har en individuel definition af, hvad tillid er. Workshoppen hjælper jer på en enkel måde til at få et fællessprog omkring tillid.

Hør mere eller bestil faciliteringssæt

Hvor dejligt, at du er interesseret i vores faciliteringsmateriale. Udfyld blot formularen nedenfor, så kontakter vi dig, så hurtigt vi kan.

Lars Hemmingsen

Chefrådgiver

📱 +45 51 54 41 91
📧 lhe@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik

Læs også artikler:

Skræddersyet lederudvikling i Carl Christensen

Handels- og industrivirksomheden vokser – og med væksten følger behovet for at styrke ledelseskvaliteten. CfL har i samarbejde med virksomheden designet og gennemført en intern uddannelse for mellemledere.