Coaching Essentials®

Bag enhver engageret medarbejder står en leder med gode coachingegenskaber

Mange ledere forstår ikke, hvor vigtig coaching er for deres medarbejderes udvikling, vækst og præstation. Ledercoaching-programmet, Coaching Essentials®, lærer jeres ledere, hvordan de effektivt kan coache deres medarbejdere - ikke bare lede dem - for at øge produktiviteten, skabe et miljø præget af tillid og autonomi samt levere bedre resultater på bundlinjen.

Ønsker du selv at facilitere Coaching Essentials®, vil dette faciliteringssæt klæde dig godt på til rollen som facilitator. 

Praksisorienteret endagskursus

Coaching Essentials er et endagskursus, som giver ledere coachingfærdigheder gennem en engagerende læringsoplevelse. Du får materiale til at facilitere en dag, med følgende program:  

 • Forberedelse før kurset
 • Velkomst
 • Coachingmentalitet
 • Hvad er coaching og hvor passer det ind?
 • Introduktion til coachingprocessen og strukturerede samtaler
 • Øvelse og udforskning af coachingfærdigheder
 • Forberedelse til reel coachingsamtale ved hjælp af Coaching Conversation Guide
 • Coachingvision med feedback fra partner

Pris

 • Prisen for faciliteringssættet er kr. 5.000,- ekskl. moms (personligt sæt). Ved kursets afholdelse tilkøbes deltagermateriale pr. deltager. Pris pr. deltagermateriale er kr. 1.200,- ekskl. moms (min. bestilling: 10 stk.).

Tilgængelighed

 • Tilgå faciliteringsmaterialerne online eller få det tilsendt fysisk
 • Intet forudgående kursus er påkrævet, men hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at eller kontakte os

Booster læring og udvikling blandt medarbejdere

Skaber selvkørende problemløsere

Fastholder talenter

Udvikler ledernes færdigheder

Coaching baseret på International Coaching Federations standarder

Coaching Essentials® klæder jeres ledere på til at kunne coache medarbejderne, så de opnår bedre resultater. Programmet er baseret på en praktisk tilgang, som bl.a. giver jeres ledere en struktureret proces, de kan arbejde ud fra. 

Blanchards Coaching Essentials® program giver deltagerne de kernekompetencer for coaching, der er defineret af International Coaching Federation. CfL er Blanchard partner, og vores rådgivere er højt kvalificerede til at undervise i Coaching Essentials®.

Hør mere eller bestil faciliteringssæt

Hvor dejligt, at du er interesseret i vores faciliteringsmateriale. Udfyld blot formularen nedenfor, så kontakter vi dig, så hurtigt vi kan.

Lars Hemmingsen

Chefrådgiver

📱 +45 51 54 41 91
📧 lhe@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik

Læs også artikler:

Stil krav til lederkurserne

De færreste har et naturligt lederskab i sig. Selv den bedste leder kan blive bedre, hvis der skabes rammer for at lykkedes som leder og ikke mindst gives de relevante værktøjer. Læs kommentar af CfL's direktør Thomas Hanssen.