rådgivning

Vi skaber konkrete løsninger på kritiske udfordringer

Vi hjælper med strategiudvikling, eksekvering og design af skræddersyede lederudviklingsforløb. Du vil opleve, at vi både lytter til jeres behov, men også spørger ind til andre faktorer, der kan spille ind på jeres succes.

CfLs formål er, at vi sammen målretter indsatsen mod de handlinger, der skaber resultater og god ledelse i lige præcis din organisation.

Vi rådgiver om strategi, ledelsesudvikling, HR og offentlig ledelse på alle niveauer.

Vi hjælper med

Strategi Her arbejder vi med at finde vejen til fremtiden. Men ingen strategi uden implementering. Fra den indledende analysefase rådgiver vi om, hvordan I som ledelse sikrer eksekvering og opfølgning. Læs mere
Ledelsesudvikling CfL bidrager med at skabe retning, klarhed og resultater i balancen mellem organisationens mål og medarbejdernes potentiale. Vi rådgiver om ledelse på alle niveauer og ud fra forskellige vinkler. Læs mere
Offentlig ledelse Danmark har en af de mest veldrevne offentlige sektorer i verden - takket være dedikerede ledere og medarbejdere. Vi rådgiver om organisering, kultur, tværsektorielt samarbejde og meget mere. Læs mere
HR Skal understøtte forretningen og sikre, at organisationen har de ressourcer, der skal til for at opnå optimal performance. Vi rådgiver bl.a. om strategisk kompetenceudvikling. Læs mere
"CfL er et ledelseshus. Det er jeres raison d'etre. Bravida er en udpræget people-virksomhed, og derfor er det så utroligt vigtigt for os, at vi holder et stærkt fokus på ledelse og bliver ved med at insistere på, at ledelse er vigtigt. Det synes jeg, CfL er supergode til at understøtte og udfordre os i."

Sådan arbejder vi

Vi værdsætter gode værktøjer, men vi værdsætter at holde metoder i baggrunden og samskabe indsatsen. Derfor vil du altid møde en erfaren rådgiver, der ved, at den unikke situation og organisatoriske kontekst kommer først – og værktøjerne efter.

Vi lytter, stiller spørgsmål og rådgiver dig ud fra dine ønsker og behov. I processen anlægger vi et helhedsblik på organisationen.

Det betyder i praksis, at du sætter et ønsket udviklingstema i fokus, og at vi undervejs i processen anlægger et holistisk blik på, hvad der er vigtigt at huske for at kunne opnå den ønskede succes. 

Vi er i vores tilgang inspireret af Excellencemodellen og vil derfor undersøge i hvilket omfang en given indsats påvirker følgende faktorer:

  • Giver kunderne merværdi
  • Skaber en bæredygtig fremtid
  • Udvikler organisatorisk kapacitet
  • Drager fordel af kreativitet og innovation
  • Leder med vision, inspiration og integritet
  • Eksekverer rettidigt og resultatorienteret
  • Opnår succes gennem medarbejdernes talenter
  • Opretholder de gode resultater  

Behov for råd og sparring?

Henrik Hvolbøll Eriksen
Senior Relations Manager
T: +45 2565 9000
E: her@cfl.dk

Henrik Graungaard
Chefrådgiver
T: +45 5154 4126
E: hgr@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


CfL-Rådgivning

Eksempler på rådgivningsopgaver

Relationer, motivation og en smule Jung

E-handelshuset Hesehus har i samarbejde med CfL fået styrket relationer, kommunikation og handlekraft. Læs om et forløbet, der satte lederne på både tanke- og praktisk arbejde.

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.